OLIVIA CULPO

Jedna od najljepših žena na svijetu plijenila poglede u riskantnoj haljini

15.11.2018 u 12:34

Bionic
Reading

Olivia Culpo, bivša Miss Universe i jedna od najljepših žena svijeta, nije propustila 53. dodjelu CMA Awards u Nashvilleu u seksi kreaciji koju bi rijetki nosili

Zgodna 26-godišnjakinja odlučila se za ovu prigodu za vrlo hrabro izdanje koje je otkrilo njezinu savršenu figuru.

Tamnokosa ljepotica je bila među najzapaženijim uzvanicama na ovom događanju na kojem nije manjkalo poznatih lica. Bivša djevojka glazbenika Nicka Jonasa prodefilirala je crvenim tepihom u izdanju zbog kojeg su se okrenule mnoge glave.

  • +12
Olivia Culpo Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Atraktivna Olivia zasjenila je konkurenciju u prozirnoj haljini koja je pokazala njezino savršeno oblikovano tijelo i zamamni dekolte.

Ovaj upečatljiv stajling upotpunila je sandalama na petu ukrašenim kamenčićima, a odličan večernji look zaokružila je kosom podignutom u rep i mačkasto našminkanim očima.

  • +9
Olivia Culpo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavna Amerikanka je u jednom ranijem intervjuu otkrila da svoju besprijekornu liniju duguje redovitoj tjelovježbi.

'Volim biti u formi i zbog toga sam skinula aplikaciju s vježbama za svaki dan. To mi uvelike pomaže kada sam na putu, a to je često. Vježbe je lako raditi i od doma jer su prilagođene svima. Osim toga, pomaže mi meditacija koja me smiruje i zbog koje spavam po osam sati, što je jako bitno za ljepotu, ali i zdravlje', izjavila je Olivia.