LICE U PRVOM PLANU

Jedna od najljepših žena na svijetu zablistala u najpoželjnijem stajlingu sezone

23.10.2018 u 20:07

Bionic
Reading

Trendi kaputiću kariranog uzorka nije odoljela ni slavna trendseterica i bivša Miss Universe Olivia Culpo, koja je besprijekornim izgledom plijenila pažnju na dodjeli nagrada InStyle Awards prošloga ponedjeljka

Lijepa Olivia, koja je 2012. ponijela titulu najljepše žene svijeta, na ceremoniji dodjele nagrada u The Getty Center Museumu u Los Angelesu nosila je kaputić s dvostranim kopčanjem i dugim pojasom, kojega je sparila s hlačama istog sivog kariranog uzorka.

Nešto zatvoreniji outfit nego što smo od nje naviknuli, bujna je Olivija upotpunila smjelijim štiklama, srebrnim Louboutinkama otvorenih prsti.

S kosom raspuštenom preko ramena i zabačenom iza uši, Olivia je u prvi plan gurnula svoje lice, čiju je ljepotu dodatno naglasila jakom šminkom na očima i jarkim crvenim ružem.

Pomalo prigušeni odjevni komplet Olivia je, osim jakom šminkom, podignnula i s nakitom, noseći mnoštvo blještavih naušnica, prstenja i narukvica.

  • +3
Olivia Culpo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa 26-godišnja brineta nedavno se pomirila s dugogodišnjim dečkom, igračem američkog nogometa Dannyjem Amendolom, a njihovu obnovljenu romansu otkrili su paparazzi koji su ih ulovili na plaži u Miamiju. Zaljubljeni golupčići nisu se mogli zasititi jedno drugog, a slavna brineta plijenila je pažnju u minijaturnom bijelom bikiniju.

  • +20
Olivia Culpo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na dodjeli nagrada InStyle Awards u Los Angelesu, Oliviji je društvo pravila Nicola Glass, kreativna direktorica prerano preminule poznate modne dizajnerice Kate Spade.