ODVAŽAN STAJLING

Jedan krivi potez Victoriju Beckham dijelio je od modne katastrofe

28.09.2017 u 11:13

Bionic
Reading

Victoria Beckham izazvala je pravu pomutnju pojavivši se u prozirnoj košulji bez grudnjaka. Hrabar potez bivše spajsice pravi je primjer toga kako izazovan stajling može istovremeno izgledati profinjeno i seksi

Dizajnerica Victoria Bechkam oduvijek slovi za jednu od najbolje odjevenih žena, a svoju ljubav prema modi bivša pjevačica je odlučila unovčiti i pokrenuti vlastiti modni brend koji danas parira vodećim svjetskim dizajnerima poput Michaela Korsa, Toma Forda, Stelle McCartney i brojnih drugih.

43-godišnja Posh, kako su ju davnih dana prozvali obožavatelji, s godinama je mijenjala imidž, no što god odjenula, na njoj uvijek sve izgleda pomno isplanirano do zadnjeg detalja, pa čak i kada je riječ o najobičnijim trapericama i bijeloj majici, zrači elegancijom i ženstvenošću.

  • +15
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bivša spajsica u posljednje se vrijeme odrekla strogih formi haljina, a sve ju češće možemo vidjeti u casual izdanjima, no ono što se izdvaja u njezinom odnedavnom stilu odijevanja su lepršave suknje koje lijepa dizajnerica rado nosi u kombinaciji s košuljama i visokim potpeticama. O razlogu promjene imidža nedavno je i sama progovorila.

Upravo je u jednom takvom stajlingu Victoria zablistala na večeri Financial Timesa u Londonu. Ljepotica je stigla dotjerana od glave do pete u odjeći i modnim detaljima vlastitog modnog potpisa, a njezin izazovan stajling dokaz je da žena istovremeno može izgledati profinjeno i seksi.

  • +8
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa brineta nosila je lepršavu bordo midi suknju visokog struka koju je uskladila s popularnim retro salonkama na petu. No ono što je privuklo najveću pažnju je prozirna crna košulja, ispod koje bivša spajsica nije nosila baš ništa. Popularnu dizajnericu 'spasili su' džepovi na košulji koji su prekrili strateške dijelove i mnogima zagolicali maštu, a cjelokupan stajling izgledao je uistinu ženstveno i seksi.