MLADOLIKA ZVIJEZDA

Davida Beckhama optužili da koristi botoks, evo njegove reakcije

12.09.2017 u 13:24

Bionic
Reading

Bivši nogometaš David Beckham ovih dana pokazao je svoj slavni look iz 90-ih, kada je bio prepoznatljiv po svojim dugim plavim uvojcima. Osim toga, obožavatelj su primijetili da izgleda vidno mlađe i kako je njegovo lice potpuno zaglađeno. Optužili su ga da sigurno koristi botoks, a on je odmah reagirao na optužbe

Davida Beckhama imali smo prilike vidjeti prije dva dana u prvim redovima njujorškog Tjedna mode, na kojem je njegova supruga Victoria Beckham predstavila novu kolekciju odjeće za proljeće i ljeto 2018. 

Bivši nogometaš pojavio se tada u društvu najstarijeg sina Brooklyna, koji odnedavno živi u New Yorku jer ide na studij fotografije.

  • +4
David Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U crnom pripijenom odijelu David je, kao i uvijek, plijenio pažnju svojim izgledom, ali jedan je detalj tada zapeo za oko njegovoj velikoj obožavateljici.

Na fotografiji koja je objavljena na društvenim mrežama nepoznata je obožavateljica ostavila komentar koji nije promaknuo ni slavnom nogometašu.

'Botoks izgleda jako dobro na Davidu', stoji u komentaru, dok joj je on spremno uzvratio: 'Ne slažem se s botoksom, gospođice, ali uzet ću to kao kompliment.'

Iako gotovo nikad ne odgovara na provokativne komentare mnogobrojnih fanova, izgleda kako je nekadašnja nogometna zvijezda htjela naglasiti to da za njegov dobar izgled nisu zaslužne operacije, već da je sve prirodno.

Great show today very proud to be in NYC with this handsome young man @victoriabeckham 🔥

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Beckhamov odgovor potaknuo je žestoku raspravu u kojoj neki spominju Photoshop, kut slikanja, dok su ostali apsolutno stali u njegovu obranu rekavši kako se na njegovu licu jasno vide bore i znakovi starosti.

1am done... Someone's gonna have a nice surprise in the morning 👸 zzzzzzzzzzzzzzzzz ❤️

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Osim mladolikim izgledom, engleski nogometaš novom je frizurom prisjetio na svoj izgled prije 14 godina.

Nosio je tada identičnu frizuru, duge plave uvojke koje je uglavnom znao pričvrstiti elastičnom trakom kako mu ne bi smetali za vrijeme važnih utakmica. 

Beckham prije 14 godina Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia