SARAJLIJE TVRDE DA JE

Je li Severina stvarno vidovita?

15.05.2012 u 13:20

Bionic
Reading

Bosanske internetske forume i Facebook profile u ponedjeljak su ispunili komentari o 'vidovitoj Severini' koja je 'vidjela snijeg u maju'

Vidovita Severina', kako našu pjevačicu od jučer nazivaju Sarajlije, vidjela je snijeg u svibnju u pjesmi 'Grad bez ljudi', no da se u ponedjeljak zatekla u Sarajevu, mogla ga je vidjeti i van pjesme, u stvarnosti.

Ta Severinina vidovitost nikako se nije svidjela Sarajlijama koje je 'snijeg u maju', koji je počeo padati u nedjelju oko 22 sata, poprilično neugodno šokirao. No, kako je već red, šaljivi Bosanci sve su okrenuli na smijeh.

Jedan Sarajlija tako je na svoj Facebook profil napisao: 'Jedno pitanjce za Seve nacionale: Što si vidjela u augustu? Tad planiram godišnji pa čisto da znam što da u kofer stavim i na koju stranu da okrenem', drugi je pak, kako to već danas ide, njenu vidovitost okrenuo na politički mlin: 'Recite Severini da snimi neku pjesmu o BiH u Europskoj uniji!'

Dodajmo samo kako je u isto vrijeme dok je Sarajevo zatrpavao snijeg samo nekoliko desetina kilometara južnije, u Trebinju, izmjereno 25 stupnjeva.