MODNA LISTA

Fashion Guru odabrao najbolje odjevene: Ovo su žene s najviše stila u Hrvatskoj

  • 25.01.2023 u 14:26

  • Bionic
    Reading

    Na tradicionalnoj listi najbolje odjevenih Hrvatica u protekloj godini, prema izboru Fashion Gurua, našle su se modno osviještene dame koje već godinama ne silaze s tog popisa, ali i one o čijim će se modnim izborima itekako pisati

    10. Zrinka Cvitešić

    Proslavljena glumica napravila je male modne korake u Hrvatskoj, a London joj je dao ono potrebno da se istakne na tom polju. Obožavateljica je muških odijela, bilo da je to smoking varijanta, bilo obično odijelo - svako joj dobro stoji, a pogotovo kada ga zaokruži šeširom fedora.

    Zrinka Cvitešić Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

    9. Tihana Lazović i Tara Thaller

    Već duže vrijeme hvalim stil naše glumice Tihane Lazović. Vrlo dobro koketira s pomalo drugačijim kreacijama, a to joj dobro savjetuje i njezina prijateljica, dizajnerica Lana Puljić. Bilo da je riječ o glamuroznim večernjim haljinama, bilo pomalo kinky školskim uniformama, Tihana sve zna dobro iznositi.

    • +2
    Tihana Lazović Izvor: Profimedia / Autor: ALFONSO CATALANO / SGP / Profimedia

    Njezina kolegica, mlađahna Tara Thaller, koja je osvojila gledatelje u 'Zvijezde pjevaju', a i u hvaljenim serijama poput HBO-ovog 'Uspjeha', može biti itekako zadovoljna. Pravi mladenački stil, širok osmijeh i lijepa energija su sasvim dovoljni da dođe na moju listu dobro odjevenih.

    • +2
    Tara Thaller Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

    8. Ella Dvornik

    Njezino presvlačenje ima cijenu, ustvari imam osjećaj da kod Elle sve ima cijenu. Bezbroj modnih kombinacija, bezbroj torbica i cipela, videa koja ja iskreno nemam živaca gledati, ali to ionako nije namijenjeno meni. Za to more stajlinga ne mogu reći da su loši, a i njezino koketiranje s provokacijom je isplativo. O njezinim red carpet pojavljivanjima pisalo se više nego o propasti brodogradilišta…

    Ella Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: GORAN STANZL/TOMISLAV MILETIC/KRISTINA STEDUL FABAC/MARKO PRPIC/PIXSELL

    7. Jelena Rozga

    Kada gledam društvene mreže, pitam se odakle tim ljudima svaki dan nove čizme ili suknja i, iskreno, koga interesira gledati nečiji stajling svaki dan. Zato je Jelena drugačija, rekao bih svoja, i ne pretjeruje nepotrebnim slikanjem torbica ili cipela. Njezin stil je dovoljno klasičan, a ipak zanimljiv, ne odskače nekim ludim kreacijama, već elegantnim haljinama ili zanimljivim odijelima. Njezin stil nije trendovski, makar ima trendi komade, prije bih rekao da je to timeless elegancija, i neka samo ostane svoja jer je na dobrom putu.

    • +12
    Jelena Rozga Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

    6. Vanna

    Ako je netko napravio velik modni preokret, onda je to Vanna - već nekoliko godina ona itekako pazi na svoj modni izričaj i ima svoj stil. Odmjeren, zanimljiv, trendi, ali ne previše, uvijek s dozom klasike i nekog malo istaknutijeg detalja. Izuzetno mi je drago da je naša proslavljena pjevačica već nekoliko godina na ovoj top listi i samo neka tako nastavi dalje jer je uhvatila dobar modni put.

    • +16
    Vanna Izvor: Pixsell / Autor: BRUNO FANTULIN, DAVOR JAVOROVIC I TOMISLAV MILETIC/PIXSELL

    5. Lejla i Tarik

    Kako bi se reklo, oni su hot par. Jest da se trude biti uvijek usklađeni i namontirani, ali nema ništa loše u tome, dapače lijepo ih je vidjeti. Naravno da je u ovom paru bolja polovica Lejla i, budimo iskreni, ona je ta koja ima stila, ali to je itekako dobro prenijela na svog supruga. Zbog toga ponekad Tarik zna i modno zasjeniti svoju Lejlu, ali to su ipak rijetki petki.

    • +2
    Lejla i Tarik Filipović Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

    4. Mia Negovetić

    Mlada pjevačica koja ima itekako puno radnog staža odrasla je i u svojim dvadesetima tek je krenula modno sazrijevati. Vidjeli smo već njezinih dobrih i loših stajlinga, ali sve manje je tih loših. Naša Taylor Swift pokazala je da može biti klasična ljepotica u zelenoj haljini ili glamurozna u crnoj, a cool u svijetloplavom odijelu. Još ćemo puno dobrih stajlinga vidjeti na Miji i siguran sam da nisam jedini koji se veseli tome.

    • +4
    Mia Negovetić Izvor: Cropix / Autor: MATIJA DJANJESIC / CROPIX

    3. Ida Prester

    Prošlogodišnja pobjednica moje top liste ove godine je u top tri - i to zasluženo. Ida je prava pobornica održive mode, a njoj je moda više igra nego obaveza. Njezino sklapanje vintage komada, second hand dućana i sveg ostalog što skupi po putu, upakirano s ponekim dizajnerskim detaljem, pravi je iskonski stil. Nema potrebe prikazivati Idu ženom od stila jer je ona to svojim javnim nastupima, što kao pjevačica, što kao voditeljica, itekako dokazala.

    • +3
    Ida Prester Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

    2. Đurđa Tedeschi i Jadranka Sloković

    Obje su pravnice, a s jednakim žarom vole i prate modu. Znam još odvjetnica za koje bih mogao reći da se i bolje odijevaju od njih dvije, ali nisu od slikanja.

    Đurđa Tedeschi je odavno poznata po svojim šeširima, a imala je i izložbu jer je šteta da se ta ljepota pokrivala za glavu ne vidi. Njezine kombinacije su pretežno crne i sive te ponekad bijele i ne znaš koja je bolja, a glavna kulisa joj je dubrovački Stradun.

    • +2
    Đurđa Tedeschi Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

    Isti žar za modu osjeća Jadranka Sloković, kojoj je Zrinjevac kulisa. Također su njezine kombinacije monokromatske. Rekao bih da pravnici i arhitekti imaju sličan ukus za odjeću. Njezina opsesija Bottega Venetom je pak općepoznata.

    Jadranka Sloković Izvor: Cropix / Autor: ZELJKO HLADIKA/LUKA STANZL/PIXSELL/RANKO SUVAR / CROPIX

    1. Severina

    Nije potrebno previše obrazlagati zbog čega je Severina na prvom mjestu moje liste najbolje odjevenih - dovoljno je samo pogledati njezine društvene mreže, bilo da je skakutala po pozornici u dobrim seksepilnim stajlinzima, bilo da je hodala pustinjom i pokazivala ležernije kombinacije. Koliko smo vidjeli, njoj godine ne mogu ništa, a ni loši muškarci na koje se 'pali'. Seve je naša borkinja i treba joj dati udarničku značku ne samo zbog modnih zasluga, već i zbog toga što nas zabavlja sve ove godine. Neka bude tako još toliko.

    • +5
    Severina Izvor: Cropix / Autor: MATIJA HABLJAK/NEL PAVLETIC/PIXSELL/RANKO SUVAR / CROPIX

    Izvan kategorije: Nikolina Pišek

    Prošla godina bila joj je iznimno teška i nije se previše pojavljivala u javnosti, ali to ne znači da je Nikolina zaboravila što je stil, samo je imala preča posla. Tih malo fotografija koje objavljuje ili je paparazzi ulove pokazuju da stil jednostavno ne može nestati. Siguran sam da će u ovoj godini ponovo biti ona stara. Šteta da nam ne da još koji sneak peak u svoj ormar jer ako itko, onda Nikolina ima oko za modu i stiliziranje.

    • +2
    Nikolina Pišek Izvor: Pixsell / Autor: LUKA STANZL I ANTONIO AHEL/ATAIMAGES/PIXSELL, ZELJKO HAJDINJAK / CROPIX

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.