U SVIM PRIGODAMA

Ove chic suknje vraćaju se na velika vrata: Nosit ćemo ih cijelu zimu i proljeće, a Angelina Jolie pokazala je kako

26.01.2023 u 06:42

Bionic
Reading

Dugačke suknje od svile i satena tijekom zime nose se 'pojačane' toplim tajicama, a njihova prednost jest i u mnoštvu opcija s kojima ih možete kombinirati

Nalazimo se usred najhladnijeg dijela godine u kojem rotiramo debele kapute i trendi tople jakne, s nadom da će nam uskoro doći toplije vrijeme idealno za svježije kombinacije. Ipak, dok iščekujemo proljetno sunce, postoji način da razbijemo zimsku monotoniju upravo modnim odabirom.

I to ne bilo kakvim odabirom, već vrlo elegantnom opcijom svilene ili satenske suknje! Stilisti pišu da se ovaj obožavani komad vraća na velika vrata te ćemo ga gledati na svakom koraku u ostatku zime i tijekom proljeća.

Ovu suknju od profinjenog materijala zimi možete 'pojačati' tajicama ili uskim toplim hlačama koje se, naravno, neće vidjeti ispod nje. Kada dođu topliji dani, nosit ćete je na golu kožu i uživati u glatkom materijalu koji će vam dati osjećaj glamura!

  • +10
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: North Woods / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prednost ovog komada jest mnoštvo opcija s kojima ga možete kombinirati, od klasične i često podcijenjene bijele majice kratkih rukava, uparene s modernim tenisicama za casual look, do nešto profinjenije kombinacije s košuljom ili blejzerom.

Kako je nositi, nedavno su pokazale manekenka Elsa Hosk i glumica Angelina Jolie. Prelijepa 34-godišnja Elsa odjenula je svilenu suknju u kombinaciji s visokim čizmama i bajkerskom kožnom jaknom, a Angelina je oduševila u potpuno crnoj kombinaciji. Proslavljena glumica nosila ju je uz dugačak kaput i lakirane čizme s visokom petom te torbicom jednake boje.

Kada je riječ o boji, ne brinite, ne možete pogriješiti! Ove sezone svilene suknje dolaze u apsolutno svim bojama, pa čak i raznim šarenim kombinacijama koje će idealno poslužiti za razbijanje zimske monotonije.