OPASNA PO ŽIVOT

Je li ovo najgora vozačica u Hrvatskoj?

10.12.2013 u 13:28

Bionic
Reading

Čitatelje navikle na prizore kaosa s ruskih prometnica možda i neće previše uzbuditi podvizi hrvatske kamikaze za upravljačem bijelog Ford Focusa, no to ne znači da ih ne treba strogo osuditi

Korisnik YouTubea Nikola Kuzmić putem svojeg kanala je objavio snimku koju je jučer izradio na potezu od Zeline do Novog Marofa, a koja prikazuje neopreznu vozačicu koja se ponaša kao da je sama na cesti. Ova Varaždinka tijekom više od četiri minute vozi posred ceste, preko pune linije, oduzima prednost ostalim sudionicima u prometu te ugrožava njihove i vlastiti život.

Da stvar bude gora, s njom je u automobilu navodno i dvoje djece.

Unatoč tome što potkraj snimke žena prestiže kamion preko pune linije, križanja i odvojka za skretanje, policija koja ju je zaustavila navodno nije poduzela nikakve korake u smjeru sankcioniranja nedopustivog ponašanja jer nije bila pod utjecajem alkohola i/ili droga.

Doduše, valja istaknuti da se ni vozač koji je sve snimio nije baš pridržavao pravilnika o sigurnosti u prometu, pa tako malokad drži propisano odstojanje od vozila ispred sebe.

Pogledajte i u komentarima nam recite što mislite.