HLADNA SOBA, ČETIRI ZIDA...

Je li ovo najgora Indirina pjesma ikad?

04.04.2013 u 14:38

Bionic
Reading

'Nikad mi nije bilo hladnije u životu', smrzavala se Indira iz Colonije sinoć na neobičnom gostovanju u emisiji 'Glazbeni show Dalibora Petka'

Naime bend je premijerno predstavio novi singl 'Hladna soba', zbog čega je studio Narodnog radija bio rashlađen na temperaturu ispod nule. Sve je bilo puno leda, a ekipa je odradila premijeru u zimskim kaputima, zabundana šalovima i kapama, dok je Indira nosila šubaru.

'To je naša najgora pjesma ikad. Ovo je čista cajka. Volio bih da se ljudi pobune, jer kad se svi bune, imamo milijun pregleda u dva dana', našalio se Boris Đurđević, aludirajući na buru koja se podigla oko Rozgine pjesme 'Nirvana', za koju je upravo on radio produkciju.

Pjesma 'Hladna soba' isprva je trebala biti tamburaška. 'Nisam se htio ponavljati pa smo napravili ovakvu plesnu verziju', rekao je Đurđević. Bend će i ove godine, četvrtu godinu zaredom, nastupiti na CMC festivalu. 'Jedne godine skoro nismo nastupali. Dizali smo Grdovića s poda, a taman smo bili na redu', prisjetili su se dobro raspoloženi članovi benda.

Zimskom ugođaju u studiju doprinio je i poziv obožavatelja Colonije, Jevgenija iz Moskve, koji je oduševio Indiru. 'Jevgenij, ženi me, ženi me', vikala je Indira na engleskom jeziku, prisjećajući se usput i nekih ruskih izraza koje je učila u školi. Boris i Kameni nagovarali su je da provjeri njegovu imovinsku karticu. 'Pitaj ga što radi, je l' ima para i neku tvornicu', rekli su dečki tjerajući je da izmijene brojeve telefona i da se odmah uda za Rusa.

Hladna soba