ana sasso

Je li moguće da ima 60 godina? Slavna Pipi djevojka i dalje osvaja zavodljivim izgledom

13.12.2023 u 22:24

Bionic
Reading

Ana Sasso bila je velika zvijezda bivše država u kojoj se proslavila kao Pipi djevojka i Miss Jugoslavije, a svojim izgledom i danas ostavlja bez daha

Bivša manekenka Ana Sasso ponovno je oduševila mladenačkim izdanjem, blistajući na fotografiji na kojoj sa suprugom uživa u koncertu u Lisinskom.

Nekadašnja Miss Jugoslavije iz 1982. godine i jedna od najslavnijih Pipi djevojaka u povijesti i danas osvaja zavodljivim izgledom, zbog čega se mnogi pitaju koja je tajna njene mladolikosti u dobi od 60 godina.

'Dan danas ista kao prije','Lijepa li si, Ana','Oboje tako lijepi', 'Predivna', 'Ljepotica', pisali su obožavatelji u komentarima.

Fotografija koju je objavila snimljena je na koncertu klape Rišpet, a pozirala je zajedno sa svojim suprugom, kirurgom Hrvojem Tomasovićem.

  • +2
Ana Sasso Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

'Hvala na pozivnici, hvala na sjajnom koncertu. Bravo, momci. Svi ste briljirali, Ivo zakucao! Uživali smo u svakoj noti, u svakoj pjesmi, svakoj šali, vašim gostima, veličanstvenoj Zorici i vrhunskom Hariju, perfektan izbor. Volim vas i hvala još jednom na svemu, veliki zagrljaj za sve vas i jedan posebni mom rođaku Leu... Obitelj je ipak na prvom mjestu', napisala je.