rockersko izdanje

Za nju kao da je vrijeme stalo: Najpoznatija 'Pipi' djevojka istaknula vitke noge

15.10.2023 u 09:52

Bionic
Reading

Ana Sasso redovito oduševljeva mladenačkim izgledom u 61. godini, a ovaj puta zablistala je uskim hlačama i kožnoj jakni

Bivša manekenka Ana Sasso još jednom oduševila fanove mladenačkim izdanjem, blistajući u kombinaciji uskih traperica i rockerske jakne.

Nekadašnja Miss Jugoslavije iz 1982. godine pokazala je da se vitkom linijom itekako može pohvaliti i danas, ističući noge u traper hlačama pripijenog visokog kroja s rezanim detaljima duž nogavica.

Kombinirala ih je s poluvisokim crnim čizmama lakiranog sjaja i bijelih platformi, crnom majicom s printom i kožnom jaknom s malenim zakovicama u obliku džepa.

Nakon što je početkom osamdesetih snimila reklamu za 'Pipi', mnogi muškarci u Jugoslaviji maštali su o njoj. Usprkos zapaženom uspjehu i na modnim pistama te ulasku u 15 polufinalistica u izboru Miss svijeta, priznala je da se nikad nije osjećala kao dio modnog svijeta.

  • +3
Ana Sasso Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic

No, u 61. godini izgleda bolje nego ikad, a mnogi u šali komentiraju da je u posljednjih 20 godina pronašla način da čudesno zaustavi vrijeme i zadrži mladolikost.