ISTA GODINAMA

Stari li ona uopće? Nekadašnja Pipi djevojka u šestom desetljeću života plijeni ljepotom

06.10.2023 u 21:34

Bionic
Reading

Svi znaju za njezinu savršenu formu i da jedna od najljepših žena bivše države redovito odrađuje treninge ali Ana Sasso uvijek iznova oduševi kad podijeli nove fotografije. Ovog puta

Nekadašnja manekenka Ana Sasso glasila je za jednu od najljepših žena na našim prostorima, a titulu Miss Jugoslavije ponijela je na izboru 1982. godine. Nakon što je početkom osamdesetih snimila reklamu za 'Pipi', mnogi muškarci u Jugoslaviji maštali su o njoj, a nedugo nakon reklame dobro je kotirala i na izboru za Miss svijeta u Londonu kad se našla među 15 polufinalistica. Izvrsnom linijom može se pohvaliti i danas.

Na zadnjim fotografijama koje je pokazala na Instagramu, osvanula je u ružičastoj haljini laskavog kroja midi duljine s efektnim rukavima koja joj savršeno pristaje. Svoj ružičasti outfit podigla je bijelom torbicom, zlatnim nakitom i sandalama s platformom. Kad je riječ o frizuri, odlučila se za voluminozne valove, a zabljesnula je upečatljivim make upom.

Premda je ostvarila veliki uspjeh, ranije je priznala kako se nikada nije osjećala kao da je dio modnog svijeta. I dok je nekada bila opterećena time da mora uvijek izgledati odlično, vremenom je shvatila da ta opterećenost izgledom ne vodi nigdje.

Smatra da je važno 'stariti prirodno i da ako se može nešto malo i popravit, zašto ne'. U posljednjih 20 godina, kao da je zaustavila vrijeme, a lice joj se nije previše promijenilo od dana slave. U 61. godini života izgleda bolje no ikad.

  • +3
Ana Sasso Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic