SJEĆATE SE?

Jasno je zašto njezinu guzu nitko ne može zaboraviti

13.12.2013 u 21:50

Bionic
Reading

Prošlo je punih 13 godina otkako je Kylie Minogue u spotu za pjesmu 'Spinning Around' bacila sve na koljena svojom savršenom stražnjicom u uskim zlatnim hlačicama. A čini se da je za zanosnu Kylie vrijeme stalo, barem sudeći prema ovoj fotki

Baš kao i brojne poznate slave zvijezde, Kylie Minogue ne može odoljeti objavljivanju fotki iz privatnog života na društvenim mrežama. Ovoga puta na popularnom Instagramu objavila je fotku svoje slavne stražnjice, koju mnogi nisu zaboravili još od spota 'Spininig Around' od prije 13 godina.

Prekrasna 'džepna Venera', kako je od milja nazivaju, na Instagramu je objavila fotku na kojoj je u prvom planu njezina savršeno oblikovana stražnjica, iako se 45-godišnja pjevačica zapravo htjela pohvaliti, kako kaže, svojim 'štiklama dana'. Naime, htjela je svima pokazati omiljene joj štikle crvenih potplata s potpisom Louboutina, u bijeloj boji sa šarenim točkicama.

Međutim, u prvome planu našla se njezina zanosna stražnjica i moramo priznati da izgleda kao da nije prošlo ni dana, a ne čak 13 godina, otkako je snimila spot za pjesmu 'Spinning Around' i zaplesala u zlatnim hlačicama.