NE STAJE

Jane Fonda u 85. zablistala u novoj sportskoj kampanji za H&M

04.08.2022 u 12:42

Bionic
Reading

Legendarna glumica Jane Fonda ni u starosti ne miruje, već ponosno ističe da i dalje snima, bavi se aktivizmom, a odlučila je prihvatiti i poslovnu ponudu pa se našla u novoj kampanji švedskog modnog diva H&M-a

Da izgleda sjajno s 84 godine, već znaju mnogi koji prate njezin rad, ali da ćemo je gledati s plakata švedskog high street brenda koji je dobro poznat u cijelom svijetu, tome se nismo nadali.

Jane Fonda vodi glavnu riječ u novoj kampanji za H&M, onoj okrenutoj sportskom i aktivnijem življenju.

Ova linija za fitnes kao da je stvorena za Fondu, a neki i dalje dobro pamte njezine satove aerobika još s VHS kazeta. Glumica ne krije da je zaljubljena u tjelovježbu, a ni sada, u starijim danima, nije joj teško pokrenuti se.

Rekla je to sama u uvodnom videu za modnu kampanju koju je snimila. 'Biti u pokretu omogućilo mi je tijekom cijelog svog života imati fit liniju. Ne stajem ni sada, ja sam Jane Fonda. Glumica, aktivistica i zauvijek pokretač.'

Na nekoliko fotografija koje je lansirao H&M imamo priliku vidjeti holivudsku glumicu u sportskom kompletu tamnosive boje, trenirci koja je ukrašena logom 'move', glavnom niti vodiljom cijele kampanje.

  • +3
Jane Fonda Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia