NEUNIŠTIVA ZVIJEZDA

Jane Fonda šest desetljeća od prvog pojavljivanja ponovno krasi naslovnicu Voguea

30.09.2021 u 14:20

Bionic
Reading

Filmska i televizijska zvijezda Jane Fonda, koja će ove godine napuniti 84 godine, lice je s naslovnice poljskog izdanja Voguea, koji se u listopadu bavi temom hrabrosti

Jane Fonda naslovnicu poljske verzije slavnog modnog časopisa krasi u crnim hlačama i majici, preko kojih je stegnut široki remen, a elegantan look upotpunjava crni šešeir širokog oboda.

'Uzbuđena sam što mogu podijeliti da sam na naslovnici listopadskog izdanja Vogue Polska za njihovo izdanje o hrabrosti', napisala je Fonda na Instagramu i kao zaslužnim za svoj izgled potpisala stilisticu Mary Inacio, frizera Jonathana Hanouseka i šminkera Davida De Leona.

Dvostruka dobitnica Oscara prvi put se na naslovinici Voguea pojavila prije više od 60 godina, kada je za srpanjsko izdanje 1959. godine stala pred objektiv fotografa Irvinga Penna.

U razgovorima sa slavnom glumicom u prvom su planu već dugo, osim stila, klimatske promjene i aktivizam.

Nedavno je objavila knjigu naslova 'Što mogu učiniti? Put od klimatskog očaja do akcije', koju je prema njenom Instagramu za knjižni klub u rujnu odabrala manekenka Kaia Gerber.

  • +2
Jane Fonda Izvor: Profimedia / Autor: PacificCoastNews/Avalon.red / Avalon / Profimedia

Slavnu glumicu može se vidjeti i na malim ekranima, u sedmoj sezoni hvaljene Netflixove humoristične serije 'Grace i Frankie', u kojoj glumi s Lily Tomlin.