GOSTOVALA NA TELEVIZIJI

Tko bi joj dao 84 godine? Legendarna Jane Fonda oduševila izgledom i vitkom figurom

21.07.2022 u 10:16

Bionic
Reading

Jane Fondu snimili su fotografi na njujorškom Times Squareu, gdje je stigla kako bi gostovala u popularnom showu 'Good Morning America', a svima je zapeo za izgled njezin nevjerojatno mladolik izgled. Inače, legendarna glumica nikada nije krila da rado odlazi 'pod nož' i da zbog ljepote trpi puno više nego što bi trebala

Slučajni prolaznik isprva vjerojatno nije niti shvatio o kome je riječ, kada je legendarna Jane Fonda prošetala njujorškim Times Squareom kako bi otišla na gostovanje u popularnom showu.

Odjevena u košulju neobičnog uzorka i bijele hlače visokog struka s ukrasnim zlatnim gumbima s obje strane, Fonda je istaknula svoju vitku figuru, kojoj od svoje mladosti posvećuje itekako pažnju.

  • +3
Jane Fonda Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ono što je zaprepastilo mnoge činjenica je da će Jane Fonda u prosincu ove godine napuniti 85 godina, što joj po izgledu ama baš nitko ne bi dao. Legendarna glumica i dalje fura kratku kosu, koja joj odlično pristaje i koju je obojala u srebrno-sivu nijansu, koju dame u starijoj dobi itekako vole.

Za svoje televizijsko pojavljivanje Jane je pazila i na šminku, koja se savršeno uklopila u cjelokupni stajling. Inače, nije nepoznanica da Jane Fonda već desetljećima rado odlazi na estetske zahvate kako bi 'zaustavila' starenje.