NE SRAMI SE

Jane Fonda bez dlake na jeziku progovorila o svom izgledu

10.05.2018 u 09:58

Bionic
Reading

Jane Fonda trenutno marljivo promovira novu komediju 'Klub zadovoljnih žena', a u intervjuu za magazin People, u društvu filmskih kolegica, 80-godišnja glumica otkrila je tajnu svog mladolikog izgleda

Na pitanje o beauty savjetima Fonda, koja u nadolazećoj komediji redatelja Billa Holdermana utjelovljuje lik Vivian, bez zadrške je odgovorila kako je njezin jedini savjet taj da 'imate dobre gene, mnogo novca i dobro držanje'.

'S 13 godina uspjela sam slomiti leđa, stoga sam puno vremena provela u vraćanju njihove snage i postizanju pravilnog držanja.'

  • +22
Jane Fonda Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Glumice Mary Steenburgen (65) i Diane Keaton (72) nekadašnjoj kraljici fitnesa pohvalile su izgled leđa, što je na koncu dovelo do Fondina detaljnog informiranja kolegica o prednjem izgledu njezina tijela.

'Znam da ste se brinuli da me dodirnete zato što sam imala mastektomiju i lumpektomiju. Moje grudi su teške i deformirane', priznaje Fonda, ističući kako se ovih dana brine i zbog bora kada mora snimati ljubavne scene.

'U stvarnom životu ljubljenje je bolje, a u filmovima se redovito brinem za bore. Bit ću potpuno iskrena, moja je želja da ljubavne scene u filmovima budu lijepe. Ne želim da se vidi puno viseće kože kada nekoga poljubiš. Ako se previše krećeš, stvari počnu padati.'

  • +12
Jane Fonda Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Fonda je također dala uvid u to kako je njezin smisao za modu evoluirao s godinama.

'Kada sam živjela s muškarcem koji je bio znatno mlađi od mene, odijevala sam se izazovnije. Jedan dan sin me odveo na ručak i sa mnom ozbiljno razgovarao o mom novom stilu odijevanja. Nakon toga ne trudim se odijevati seksi', otkriva Fonda.

LASKA LINIJI

Holivudska diva ovom je odjevnom komadu vjerna 50 godina

Pogledaj galeriju

Poput nje, 72-godišnja Candice Bergen otkrila je svoju tajnu ljepote koja se odnosi na vrhunske kreme i injekcije botoksa.

'Išla sam na nekoliko tretmana zatezanja lica injekcijama botoksa, a posljednji put sam se uspjela onesvijestiti na kirurškom stolcu jer imam nizak prag boli', otkriva Bergen, glumica koja je svjetsku slavu stekla glavnom ulogom u američkom sitcomu 'Murphy Brown'.

  • +16
Candice Bergen Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia