SLAVE ŽENSKU FIGURU

Jako ženstveno: Majice s ovim laskavim detaljem postala su pravi modni hit

02.02.2021 u 19:58

Bionic
Reading

Iako su brojne dame uslijed pandemije koronavirusa prigrlile ideju nošenja udobnih i predimenzioniranih odjevnih komada, trend pletiva koji laskaju figuri ove sezone svakim danom ima sve veći broj obožavateljica

U prvom redu riječ je o modelima rebrastih topića od pletiva čija je glavna karakteristika srcoliki dizajn ovratnika. Upravo ona posljednjih mjeseci osigurala su si impresivnu vojsku obožavateljica, a brojni dizajnerski brendovi uz bok popularnim high street trgovinama potrudili su se da ih ove sezone nimalo ne manjka.

Za trenutnu popularnost pletenih topića sa srcolikim ovratnikom brojni traže krivca u njujorškom brendu Khaite kojeg je svjetskoj modnoj javnosti uspjela približiti američka glumica Katie Holmes.

U svojoj prošlogodišnjoj proljetnoj kolekciji brend Khaite predstavio je nekoliko odjevnih komada, čija je glavna karakterisitika srcoliki dizajn ovratnika, a za njegovim primjerom očekivano su se povele brojne high street trgovine poput švedskog modnog diva H&M ili španjolskog Manga.

  • +28
Džemperi s patentnim zatvaračem do pola Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije