NAJZGODNIJA BAKA

Jadranka Sloković zna kako izgledati elegantno i u šopingu

29.12.2018 u 17:46

Bionic
Reading

Fotoreporteri su uhvatili jednu od najpoznatijih hrvatskih odvjetnica nakon blagdanske kupovine. Modni stil Jadranke Sloković izaziva divljenje ma gdje se pojavila, a tako je bilo i sada kad je s vrećicama u rukama prošetala centrom Zagreba

U sudnici ili izvan nje, što god ova dama odjene, izgleda besprijekorno. Njezin stil tema je razgovora svih domaćih zaljubljenika u modu. Stoga ne čudi da je Jadranka Sloković i u šopingu spremna za objektive fotografa.

Za odlazak u subotnju kupovinu odlučila se za crnu odjevnu kombinaciju - crnu dolčevitu i hlače širokih nogavica s visokim gležnjačama na petu izgledala je kao primjer bezveremenske elegancije. S čupavim trendi kaputom animal printa odvjetnica je uspješno razbila monotoniju crnine. I ovoga puta njezin beauty džoker definitivno je bio crveni ruž kojim voli zaokružiti većinu svojih izdanja.

'Ja imam neki svoj stil, odnosno ideju što ja mogu nositi, pa onda to i nosim. Vrlo jednostavno. Nekom se nešto sviđa, nekom se ne sviđa, i to vam je tako. Ja, naravno, i zbog posla koji radim moram biti pristojno odjevena i tako se pokušavam oblačiti, a sad... Muškarci imaju nogomet, žene imaju modu, pa dođemo na isto', izjavila je ranije.

Jadranka Sloković Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Njezine poslovne kombinacije najčešće se baziraju na crnim hlačama i bijelim košuljama koje potom nadograđuje sakoima i primjerenim cipelama s visokom potpeticom. Crna i bijela boja su najviše zastupljene u njezinim odjevnim kombinacijama, a slijedi ih također neutralna siva boja.

Jadranka Sloković je nedavno postala baka. Njezin 35-godišnji sin Filip Glumac podario joj je unuka pa je automatski zablistala i na vrhu liste najzgodnijih baka.

  • +5
Jadranka Sloković u monokromatskim stajlinzima Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL