PROVJERENA ELEGANCIJA

Odijelo ipak čini čovjeka: Jadranka Sloković je opet isfurala isti stajling i opet izgleda odlično

30.11.2018 u 13:10

Bionic
Reading

U moru odlično odjevenih poznatih Hrvatica na predstavljanju kolekcije nakita u hotelu Esplanade najviše pažnje izazvala je odvjetnica Jadranka Sloković, koja je isfurala gotovo identičan stajling kao i prošlog puta kada smo je sreli

Preko 200 štovatelja rada najpoznatijeg hrvatskog dizajnera nakita, Nenada Sovilja, sinoć je došlo pogledati prezentaciju nove kolekcije 'Monument' među kojima i Jelena Veljača, Tamara Garbajs, Tatjana Dragović, Iva Radić, Borna Kotromanić, Iva Šarić te brojni drugi. No, najviše prašine svojim je pojavljivanjem podignula najuspješnija odvjetnica u Hrvata, Jadranka Sloković, koju u posljednje vrijeme često viđamo na modnim događanjima.

  • +21
Brojni poznati na predstavljanju nove kolekcije nakita MONUMENT dizajnera Nenada Sovilja Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

I više je nego jasno da jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, kako joj modni stručnjaci tepaju, gaji usko orijentiran stil, koji je gradila godinama. Sloković je i ovog puta odjenula provjereni klasik - crno odijelo koje najčešće nosi u poslovne svrhe, ali i na javna događanja.

Elegantni sako s dvostrukim kopčanjem i hlače ravnog kroja odvjetnica je upotpunila crnim salonkama s detaljem volana i crnom bucket torbicom s ušivenim srebrnim motivom cvijeća. Gotovo identičan stajling Sloković je nosila i prije nekoliko dana na modnoj reviji Aleksandre Dojčinović kada nam je otkrila u koje komade voli investirati i koje aktualne trendove obožava.

'U svom ormaru uvijek imam crni sako, crne hlače, bijelu košulju, štikle i kaput', otkriva Sloković, priznajući da na spomenute komade ne žali potrošiti novac jer je to nešto što nosi svakodnevno.