SVE SU TO LAŽI

Jada Pinkett Smith tvrdi da nije kriva za razvod Jennifer Lopez

05.09.2011 u 08:36

Bionic
Reading

Iako su svjetski tabloidi pisali kako je upravo ona uzrok razvoda J. Lo i Marca Anthonyja, a Will je, prema napisima, bio neutješan, Jada tvrdi da ništa nije poremetilo njihove čvrste obiteljske odnose

Nakon tračeva kako se zbog navodne afere s Marcom Anthonyjem razvodi od supruga Willa Smitha, oglasila se i Jada Pinkett Smith te izjavila kako je 'zahvalna Bogu' što ima Willa. Jada je, naime, odrasla samo s majkom te je istaknula koliko je sretna što i sama nije samohrana majka.

Iako su svjetski tabloidi pisali kako je upravo ona uzrok razvoda Jennifer Lopez i Marca Anthonyja, a Will je, prema napisima, bio neutješan, Jada tvrdi da ništa nije poremetilo njihove čvrste obiteljske odnose.

'Hvala Bogu što moja djeca imaju oca i što ih ne moram sama podizati. Znam kako je teško biti samohrana majka, a posebice je to mukotrpno u današnje vrijeme', rekla je glumica.

Supruga Willa Smitha osvrnula se i na odrastanje te priznala kako je bilo trenutaka kad su njih dvije imale jedva za kruh. U teškim danima pomogla joj je vjera.

'Morate vjerovati. Vjera nas drži na zemlji. Ja sam scijentologinja iako znam da ljudi imaju predrasude. Ljubav je pokretač svega', rekla je Jada.