RAFAELA FRANIĆ:

'Ja sam tiha voda koja brege dere'

03.12.2010 u 11:01

Bionic
Reading

Pobjednica 'Hrvatskog top modela' Rafaela Franić otvoreno progovara o svom sudjelovanju u showu i odnosima s drugim kandidatkinjama

'Kad odrastaš u malom mjestu poput Trogira, sanjaš o danu kad ćeš krenuti dalje, otisnuti se u neke velike životne pobjede. Skupila sam hrabrosti i prijavila se u show', rekla je u intervjuu za Večernji list pobjednica ovogodišnjeg showa 'Hrvatski top model'. 'Nikada nisam bila neka buntovna, odvažna cura kojoj je život od jutra do mraka velika avantura. Ja sam više ona tiha voda koja brege dere', rekla je o sebi 20-godišnja Trogiranka.

Najkorisnije savjete dobila je od svoje bliske prijateljice Marine Jerković, finalistice showa iz prve sezone. 'Prvo što mi je rekla jest da ne glumatam, budem svoja i prirodna, jer ću tako najdalje dogurati. Tako je i bilo', rekla je Rafaela, koja se najmanje slagala sa svojim sugrađankama Anđelom i Deni. 'Jednostavno se nismo našle na istoj frekvenciji, i to je to', kratko je objasnila.

'Bilo je teških trenutaka u showu, kad bih najradije sve poslala kvragu, ali ja nisam osoba koja će svoje probleme i nedoumice iznositi na svjetlo dana, plakati i dramiti. Stisnem zube, kažem da će sutra biti bolje, uglavnom i bude, i guram', prisjetila se Rafaela, dodajući: 'Najgore je prošlo, sad slijedi ono najbolje. Napokon mogu okusiti malo čokolade, na meniju mi više nisu piletina i povrće.'

Rafaela će se nakon kraćeg odmora idući mjesec u Milanu potpisati ugovor s jednom poznatom modnom agencijom, a dotad namjerava još malo poraditi na sebi i svom tijelu.