ELEGANTNO I CHIC

Iznenađujući trend: Ova će boja postati najpoželjnija u narednim mjesecima, a za to imamo i dokaze

10.11.2020 u 09:07

Bionic
Reading

Iako nam svakodnevica zasada ne donosi puno optimizma, možemo se barem veseliti vedroj zimi jer bi u nadolazećim mjesecima upravo bijela boja, sudeći prema Lystu, trebala biti apsolutni hit

Zima 2020. bit će bez sumnje bijela, ne toliko zbog vremenskih uvjeta već zbog najpopularnije nijanse odjeće koja će se nositi tijekom hladnijeg dijela godine.

Pomalo neočekivano bijela boja se pojavila kao must have ove sezone!

Najpoznatija modna tražilica Lyst detaljno proučava modnu industriju i moguće trendove. Njihovo posljednje izvješće bavi upravo bijelom koja je tradicionalno najpopularnji ljetni izbor mnogih zaljubljenica u modu. No ove ćemo godine, sudeći po Lystu, vjerojatno je puno češće viđati i zimi.

Dobro je poznato kako stajlinzi u ovoj boji uvijek izgledaju skuplji nego što jesu, a bijeli outfiti su bezvremenski i chic.

Prema Lystu, potražnja za bijelim kaputima porasla je za 36 posto u odnosu na prethodni mjesec! Čini se da se bijele čizme također polako, ali sigurno vraćaju u modu - potražnja za njima povećala za nevjerojatnih 12 posto u roku od mjesec dana.

Poznata modna kuća Chloé zasigurno je tu odigrala važnu ulogu: bijela verzija modela 'Betty' među pet je najtraženijih čizama mjeseca. U svakom slučaju, potraga za ovim čizmama raste za 17 posto iz mjeseca u mjesec.

Bijela boja dobrodošla je i osvježavajuća promjena u odnosu na tipične zimske tonove poput sive, crne, tamnoplave...

Pa ukoliko ste u potrazi za novim kaputom ili čizmama zašto se ne biste odvažili i za neki komad upravo u bijeloj.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Basic 🤍

Objavu dijeli Cass ✨ (@cassndras)

Visoke bijele čizme očarale su i Izabel Kovačić koja je uvijek odjevena po posljednjoj modi. Lijepa mama dječačića Ivana prošetala se Zagrebom chic baloneru i čizmama u hit nijansi ove sezone.