PRATI TRENDOVE

Mjesec dana nakon poroda: Izabel Kovačić prošetala Zagrebom i svu pažnju ukrala svojim modnim izdanjem

09.11.2020 u 19:08

Bionic
Reading

Samo mjesec dana nakon što je postala majkom sinčiča kojemu je sa suprugom,nogometnim reprezentativcem Mateom Kovačićem, nadjenula ime Ivan, Izabel Kovačić odlučila se počastiti šetnjom zagrebačkim ulicama, pritom osvanuvši u izdanju kojim je uvjerljivo dominirao upečatljiv model čizmi

Kao i uvijek, dotjerana od glave do pete i u komadima s potpisom vodećih dizajnerskih brendova, novopečena mama Izabel Kovačić plijenila je pažnju svojom odjevnom kombinacijom na zagrebačkim ulicama.

Samo mjesec dana nakon poroda Izabel je, osim svoje figure, pokazala da itekako prati aktualne modne trendove.

Svoje jesensko izdanje kreirala je pletenom haljinom iznad koljena uz bezvremensku bijelu košulju i baloner, a ovo jednostavno izdanje uspjela je učiniti zanimljivijim uz pomoć dizajnerskih komada poput torbice brenda Bottega Veneta i bijelog modela gumenih čizmi do koljena.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

boot season

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izabelandrijanic)

Na račun svog izgleda na zagrebačkim ulicama, supruga Matea Kovačića osigurala si je niz komplimenata svojih vjernih pratitelja na Instagramu.

Inače, Izabel je nedavno kratko progovorila o svojoj novoj životnoj ulozi i kazala: ‘Imam malu bebu oko koje se vrti cijeli moj svijet’. Izgleda da već sada, samo mjesec dana nakon što je na svijet donijela svoje prvo dijete, organizirana i sposobna gospođa Kovačić uspješno balansira između privatnih i poslovnih obveza.