UVIJEK CHIC

Izgleda poput filmske zvijezde: Lijepa djevojka Dominika Livakovića jako dobro koketira s vrućim jesenskim trendovima

25.09.2020 u 09:37

Bionic
Reading

Djevojka našeg nogometnog vratara Dominika Livakovića, kojem se uskoro možda smiješi odlazak iz Dinama u neki veći europski klub, već dugo pažnju privlači svojom ljepotom i smislom za modu

Nazivaju je hrvatskom Meghan Markle zbog nevjerojatne fizičke sličnosti sa suprugom princa Harryja, a možda i zbog istančanog modnog ukusa koji ove dvije ljepotice imaju. Helena Matić redovito svoje obožavatelje na društvenim mrežama iznenadi nekim novim stajlingom, te pokazuje da sjajno kombinira stilove, boje, teksture i trendove.

Uz aktualne modne novitete sjajno spaja klasične modele, a to je dokazala i ovom kombinacijom. Zgodna Zagrepčanka fotografirala se na Gornjem gradu, gdje je inače pohađala srednju školu, a sve je oduševila svojim modnim komadima.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

📸 @lia_stazia

Objavu dijeli Helena Matić (@helenamatic)

Na sebi je imala svilenkastu haljinu u zagasitoj maslinastoj boji koju je odlučila spojiti s kožnom jaknom.

Njezina odlična kožna jakna pokazala se kao pun pogodak za ovu haljinu, a cijeli stajling djevojka našeg nogometnog vratara Dominika Livakovića podigla je luksuznim dizajnerskim detaljima. Velike Gucci sunčane naočale te Saint Laurent crna kožna pismo torbica dali su završni touch.

Inače, ova bi zgodna brineta koja se nekoć bavila umjetničkim klizanjem, uskoro mogla odseliti iz Zagreba. Njezin odabranik dobit će ponudu od još jednog europskog nogometnog kluba. Šuška se kao ga je zapikirao francuski klub Rennes.