odličan izbor

Izgleda fantastično! Princeza Mary ima predivnu haljinu, tako dobru da je nosi već godinama

25.08.2023 u 10:53

  • +7

Danska princeza Mary

Izvor: Profimedia / Autor: JESPER SUNESEN/ALLER/MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Danska prijestolonasljednica Mary nakon obiteljskog odmora na Ibizi vratila se kraljevskim dužnostima, ali i otvorila sezonu fantastičnih stajlinga. Bijela haljina s uzorkom poslužila je kao fantastična osnova za elegantan stajling. No, to nije prvi put da je princeza Mary odjenula ovaj upečatljiv komad

Pripadnica danske kraljevske obitelji, 51-godišnja princeza Mary, inače rođena u Australiji prilikom dolaska Danski nacionalni centar za žalost pokazala je još jednu besprijekorno elegantni i bezvremensku modnu kombinaciju vrijednu divljenja.

Za tu prigodu nasljednica danske krune i majka četvero djece odjenula zadivljujuću bijelu midi haljinu ukrašenu suptilnim monokromatskim uzorkom. Haljina je djelo danskog modnog dizajnera Mortena Ussinga, koji kreira kohezivne kolekcije kako bi ispričao priče moćnih, neovisnih žena.

U ovom slučaju to mu je itekako pošlo za rukom jer je princeza Mary u ovom jednostavno, a vrlo efektnom stajlingu izgledala nježno ženstveno i bespogovorno moćno. Istu haljinu princeza Mary nosila je 2019. godine prilikom susreta s prvom damom Francuske, Brigitte Macron. Tada je ovu fantastičnu haljinu spojila s klasičnim detaljima u crnoj boji – crnim salonkama, tankim remenom i malom pismo torbicom.

Ovog puta stajling je upotpunila dodacima u prevladavajućoj smeđoj nijansi. Našla se tu tako konjak smeđa Ralph Lauren tote torba, fantastične Ferragamo sandale te upečatljiv Max Mara remen, isti onaj kojeg je nedavno kombinirala s bijelim puloverom. Izgled je elegantno upotpunio zlatni nakit, decentne ogrlica, narukvica i naušnice.

  • +9
Olena Zelenska i princeza Mary Izvor: Profimedia / Autor: Claus Fisker / AFP / Profimedia