MODNI ULOVI

Izdvojili smo 30 bluza do 150 kuna koje vrijedi ugrabiti na sniženjima

18.06.2020 u 13:44

Bionic
Reading

Omiljeno nam godišnje doba kuca na vrata, a pritom su diljem trgovina započela i sezonska sniženja, stoga je sada prava prilika da izvadite karticu i prepustite se online šopingu. Ako tražite komade koje možete kombinirati uz traperice, hlače i suknje te koji su idealni za sve prigode, naš prijedlog su bluze. Ove miljenice trendseterica na sniženjima se mogu naći po ludo dobrim cijenama, a mi smo ovog puta izdvojili 30 sniženih modela koji se trenutno prodaju po cijenama do 150 kuna

Bluze lako možete kombinirati na sto i jedan način jer izvrsno pristaju uz gotovo sve komade odjeće, a ovisno o modelu koji odaberete jednako lako ih možete uklopiti u svoj stil. Modele nešto klasičnijeg kroja možete bez problema isfurati na posao, a glamurozni modeli odlični su u kombinaciji sa suknjom ili hlačama za posebne prigode kao što su vjenčanja, promocije ili krštenja.

Stoga je ovaj komad odjeće itekako isplativo imati u ormaru. Ove sezone svjedoci smo najezdi bluza s puf rukavima koje možda nisu omiljeni odabit svih žena, ali su definitivno vrlo efektne za vidjeti.

Osim modela s puf rukavima, izrazito traženi bit će i kraći crop modeli koji naglašavaju trbuh, a ako ipak želite sakriti trbuščić predlažemo vam da si na sniženjima priuštite nekoliko klasičnih modela s upečatljivim printom koji će u trenu podignuti baš svaki stajling.

Omiljeni izbor trendseterica u narednim mjesecima bit će i kukićani modeli te modeli izrađeni od rupičastih materijala koji su, ako nas pitate, idealan izbor za plažu i večere uz more.

Zavirite u galeriju i uvjerite se i sami kako je cool bluze moguće pronaći po cijenama do 150 kuna. Izdvojili smo nekoliko modela iz omiljenih high street trgovina koje bismo i sami uvrstili u svoju kolekciju.

  • +25
Bluze na sniženju Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije