KREĆE ŠOPING GROZNICA

U Zari počinju sezonska sniženja, a mi smo snimili mrak komade koje se isplati ugrabiti po super cijenama

17.06.2020 u 17:06

Bionic
Reading

Kad otkuca 21 sat, u Zari kreću dugo očekivana sezonska sniženja! Ovu su vijest mnoge zaljubljenice španjolskog high street diva zasigurno čekale na iglama, a kako i ne bi kada u narednim danima možete ugrabiti sve one cool komade koje već duže vrijeme pikirate, i to po ludo dobrim cijenama. Mi smo temeljito pregledali sniženu ponudu i za vas izdvojili mrak komade koje vrijedi ugrabiti prije drugih

Počeo je prvi val ljetnih sniženja koje smo dugo iščekivali, a ponuda je uistinu bogata, posebice u high street trgovinama gdje se zaista isplati ugrabiti pristupačne komade. Nakon prvaka svoje klase - Topshopa, Asosa i H&M-a, sa sniženjima starta i Zara.

Vodeći španjolski high street brend objavio je na svojoj stranici vijest da online sniženja kreću u 21 sat na mobilnoj aplikaciji te u 22 sata na web shopu, pripremivši i snižene cijene, zajedno s prikazanim sniženim postocima za svaki proizvod.

Sezonska sniženja odlična su prilika da ugrabite sve one skupocjene komade koje bi svaka žena trebala imati u svom ormaru, poput veste od kašmira, balonera, kvalitetnog vunenog kaputa ili kožnih čizmi, ali i svih onih krpica koje nalažu aktualni trendovi.

Sigurno već neko vrijeme imate pik na pojedine Zarine komade koji su vam zapeli za oko te strpljivo čekate sniženja da ih ugrabite, a sada konačno imate priliku to i učiniti.

Ovog puta nećemo vam davati nikakve savjete, jer sami najbolje znate što vam je potrebno u ormaru i što na kraju krajeva želite vidjeti na sebi. Ne zaboravite dodati u košaricu sve ono što ste naumili i neka najbrži prst pobjedi! Uživajte u šoping groznici, a dok čekate početak sniženja bacite oko na galeriju u kojoj ćete pronaći cool komade koje vrijedi ugrabiti po sniženim cijenama.

  • +32
Mrak komadi sa Zarinim potpisom koje se isplati ugrabiti na sniženjima Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije