EKSKLUZIVNI POPUSTI na tportal.hr shopu

Izbjegnite last minute blagdansku kupnju uz besplatnu dostavu!

02.12.2014 u 10:08

Bionic
Reading

Tportal.hr je u suradnji s Mondo Internet Supershopom odabrao idealne poklone za vaše najmilije. Bez gužve i žurbe kupujte iz toplog doma uz brojne pogodnosti, uz dodatnih 10 posto popusta i besplatnu dostavu, samo za čitatelje tportala!

Imate li svakog Božića problem s kupnjom poklona? Imamo rješenje za vas – preskočite sve gužve u gradu, naguravanja po šoping-centrima te iz udobnosti svog doma odaberite idealne poklone za svoje najmilije.
Za vas smo pripremili sjajne kombinacije za svakog člana obitelji, poklon-pakete kojima će se veseliti svi, ali i brojne pogodnosti. Iskoristite brojne pogodnosti i već danas naručite divne božićne poklone uz dodatnih 10 posto popusta i besplatnu dostavu

Ako ne znate što biste poklonili svojoj boljoj polovici, olakšali smo vam potragu i odabrali poklone koji će svakoj ženi izmamiti osmijeh na lice. Pogledajte ponudu mobitela, tableta i kućanskih aparata. Osim toga, što je Božić bez dobre knjige, a možete odaberati i poklon-pakete za osobnu njegu, kozmetiku, satove, torbe...

Pokloni za njega

Treba vam poklon koji će razveseliti vašeg muškarca, a ne završiti na dnu ladice? Pripremili smo ponudu tableta, laptopa i kamera uz koje će božićni programi biti još šareniji i veseliji. Tu je i sve za osobnu njegu, muška kozmetika te uvijek atraktivni književni naslovi.

Pokloni za djecu i mlade

Neka djeca ove godine dožive najčarobnije blagdane do sada uz veliku ponudu omiljenih lego-kockica u setovima LEGO, najdražih lutkica Barbie i Monster High te za klince nezaobilaznih Ninja Kornjača. Uz društvene setove, Transformerse i bebe, ovaj će Božić biti sjajan.

Božićno vrijeme uvijek donosi neku toplinu, pogotovo ako boravite u lijepo dekoriranom prostoru s božićnim detaljima. Razni ukrasi su vam dostupni po super cijenama, mikseri za najfinije blagdanske kolače, a dostupan je i široki izbor tehnike i posuđa za svaku modernu kuhinju.

Ove godine izbjegnite velike gužve i ludnice u šoping-centrima pa svoje poklone odaberite na tportal.hr shopu uz besplatnu dostavu i dodatne popuste! Neka se ispod vašeg bora pronađu najbolji pokloni za ukućane.


Kupnja i načini plaćanja

Na tportal.hr shopu možete plaćati svim karticama, a na rate American Express, Diners i karticama Zagrebačke banke do 12 rata, pouzećem ili općom uplatnicom (internetskim bankarstvom). Rok isporuke je jedan do tri radna dana, a dostava je za sve artikle iz ove posebne ponude besplatna. Za telefonske narudžbe nazovite nas na 0800 44 68