NEPONOVLJIVA

Izazovna ljepotica otkrila slavne obline u donjem rublju

25.01.2017 u 20:52

Bionic
Reading

Ona je pomaknula granice u modnoj industriji i ispisala povijest jer prije deset ili više godina malo je tko mislio da će plus size ljepotica krasiti naslovnicu Sports Illustrateda, snimati velike kampanje ili hodati pistom u donjem rublju na pariškom Tjednu mode

Nakon što je iskoristila moć društvenih mreža i postigla velike uspjehe Ashley Graham i dalje plijeni pozornost redovnim objavama. Na svome profilu na Instagramu sada je objavila fotografiju iz najnovije kampanje za donje rublje.

Latest lingerie collection with @additionelle ???

Fotografiju objavljuje A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham)

Na fotografiji zanosna Ashley mnogima mami uzdahe svojim oblinama, ovaj put u seksi ljubičastom kompletu, kombinaciji zavodljivog baršuna i čipke. 29-godišnja ljepotica udružila se s američkim brandom Addition Elle prošle godine i glavna je zvijezda njegovih kampanja.

A tko bi bolje reklamirao donje rublje dizajnirano za žene s oblinama ako ne Ashley, jer je jedna od najpoznatijih dama koje svoj glas dižu za ljepotu bez obzira na konfekcijski broj.

Za kanadski magazin Elle priznala je da ponekad sama razmišlja o drugačijem izgledu tijela, ali svjesna je da nitko nije savršen: 'Imam celulit i imam trbuh, ali ne znam kako je biti u drugom tijelu pa se ponašam kao da nemam višak kilograma. Znam samo kako je biti Ashley.'

??????

Fotografiju objavljuje A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham)

Zbog toga je proglašena i ženom godine u izboru magazina Glamour koji je prepoznao njezino zalaganje za prava žena da bez srama budu ono što jesu i da se ne osjećaju loše u svojoj koži zbog malih nesvršenosti. Danas ima oko tri milijuna fanova i taj broj svakodnevno raste, a tome sigurno pridonose fotografije poput ove u donjem rublju.