sve s dobrim razlogom

Iza kulisa: Sve tajne modnih kombinacija iz serije 'I tek tako...'

29.08.2023 u 13:35

Bionic
Reading

Završila je druga sezona HBO-ovog nastavka serije 'Seks i grad', a dizajneri kostima otkrili su skrivene detalje modnih kombinacija glavnih junakinja

Epizoda 'The Last Supper' bila je veliko finale druge sezone serije 'I tek tako...', a kako bi od nje napravili pravi spektakl, dizajneri kostima Molly Rogers i Danny Santiago unijeli su dašak drame kreirajući nezaboravne outfite glavnih likova.

Dizajnerski duo naglasak je tijekom čitave serije stavljao na efektne uzorke i kombinacije boja, a sada su otkrili detalje najdojmljivijih kreacija koji su mnogima lako mogli promaknuti.

Carriena party haljina

'Ta večera je nezaboravan ispraćaj. Htjela sam da izdrži test vremena i nadam se da sam u tome uspjela. Imali smo sreću što smo bili pozvani u izložbeni prostor Oscara de la Rente, gdje su snimali lookbook za kolekciju jesen 2023. Zamolili smo ih da imamo komade na 24 sata za isprobavanje, a oni su bili divni i izašli nam u susret', rekla je Rogers i dodala:

'Bila sam sretna jer sam došla do prave party haljine, a bolero je vintage bluza koju smo isjeckali.'

Zašto toliko kariranog?

'Zapravo uopće ne postoji neka namjera iza toliko kariranih uzoraka. To je jednostavno nešto što ćete pronaći u trgovinama tijekom zime. Za Carrie sam prolazila kroz kolekcije Vivienne Westwood, a njen brend je poznat po tartanima', kaže Rogers.'

Mirandina haljina na jedno rame

'Za Mirandino gostovanje na BBC-u želio sam svečaniju haljinu. Birao sam model brenda ROKSANDA u boji cigle, koji lijepo izgleda uz njenu kosu', pojasnio Santiago.

Carrien stajling za razgovor sa Samanthom

'Obožavam vidjeti trenirku na Carrie pa smo mislili da je njen razgovor sa Samanthom odlična prilika da je vidimo u takvom gornjem dijelu', kažu dizajneri.

O skrivenim detaljima odjeće koje ste možda propustili

'Nadam se da su svi uživali u stajlinzima na večeri. Mislim da smo stvorili vizualno bogat sadržaj. Uz to, tu su i detalji koje su zamijetili samo najzagriženiji fanovi: primjerice, Lisette nosi iste ružičaste štikle koje je Carrie imala u prethodnoj epizodi tijekom odlaska u kupovinu. Zamišljali smo da joj ih je Carrie poklonila i 'predala joj palicu', da tako kažemo', zaključuju dizajneri kultne serije.