ŠOKANTNO 'ZBOGOM'

Iz vedra neba: Ljeto puno prekida veza slavnih

04.10.2014 u 08:29

Prekidi u ljeto 2014.

Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot

Bionic
Reading

Nedavno su u bračne vode, svaki sa svojom izabranicom, uplovili George Clooney i Jasen Mesić, a s druge strane, ovo kišno ljeto ugasilo je mnoge dugogodišnje ljubavi

Pjevačica Natali Dizdar uoči svog 30. rođendana prekinula je 12-godišnju vezu s Antom Jerolimovim. Posljednjih nekoliko godina živjeli su zajedno u Zadru, a 2012. udomili su i Ganu, ženku njemačkog boksera koja je nakon prekida pripala Natali. Pjevačica prekrasnog glasa tako je opet solo nakon dosta godina.

Možda je ova teška odluka zarazna jer je svoju vezu s djevojkom Anom Perduv baš u to vrijeme prekinuo i njezin brat Filip. Mladi kantautor Filip Dizdar predstavio je premijerno novu pjesmu 'Ona zna' u 'Glazbenom showu Dalibora Petka', a onda je nakon pitanja slušateljice otkrio da je njihova veza pukla poslije pet godina.


Iako su preživjeli sve i svašta, kada su napokon prestali toliko zanimati medije najpoznatiji par 'Big Brothera' odlučio se za kraj veze. Drame i preokreti kao u sapunici umorili su Marijanu i Nemeša. 'Da, prekid s Nemešom je konačan! To je agonija koja se dulje odvijala. Pokušali smo raditi na tome. Ali, eto, ne ide. Gotovo je. Prekid nikad nije jednostavna stvar. Bilo s prijateljem, bilo s osobom koju voliš. Bili smo dosta izloženi javnosti. I nije to bila jednostavna odluka. Uf… Kraj je. Odluka je pala. Nemam više strpljenja', izjavila je Marijana Kovačević, pobjednica 'Big Brothera', za RTL Televiziju.

Iako mnogi nisu ni znali da je zauzeta, Jelena Rozga je srpskim medijima otvorila dušu i progovorila o tome da je slobodna. 'Mnogi još nisu saznali. Ipak, uživam u tome', rekla je Rozga sa širokim osmijehom, pa dodala: 'Imam pomoć roditelja, bez kojih ne bih mogla ništa. Uvijek me čeka nešto skuhano, čisto i oprano, posebno kada sam na putu i kada imam pet koncerata tjedno. Sanjam da imam brak kakav imaju oni i, evo, da vam otkrijem, voljela bih imati i jednu malu, slatku, plavu curicu. Mama me izluđuje pitanjem 'kad ćeš roditi?', a ja joj stalno govorim 'dogodine' ili 'još samo ovu pjesmu', 'još samo ovaj spot'... Istina, u posljednje vrijeme sve više razmišljam o bebi.'

Bivša Miss Universe Jelena Glišić i Mister Hrvatske iz 2002. Bojan Milohanović ipak su prekinuli osam godina dugu vezu. Manekenka je za časopis Story potvrdila da više nisu zajedno. Njihov prekid mnoge je iznenadio jer se njihova veza činila idiličnom i Jelena je uvijek govorila o njoj u superlativima. 'Jako je drag, pametan, lijepo se odnosi prema meni i, ono najvažnije, poštuje me', govorila je o svom dečku, ali vezi je okrenula leđa.

I glumica Csilla Barath Bastaić i njezin dečko, liječnik Natko Beck odlučili su poći svaki svojim putem. Csilla i Natko zaručili su se prije dvije godine na Kornatima. U vezi su bili čak devet godina, no umjesto da se vjenčaju, odlučili su se za prekid, piše Story. Ni glumica ni liječnik nisu komentirali prekid, no njihovi prijatelji kažu da su razlog razilaženja poslovne obaveze i ambicije. Natko je posljednjih mjeseci bio u Zagrebu, u kojem i radi, dok je Csilla boravila u Londonu, u kojem gradi karijeru.

Iako su prije samo dva tjedna bili zagrljeni na plaži u Grčkoj, nakon dolaska kući sve se preokrenulo te je Kelly Brook, jedna od najseksipilnijih žena svijeta,na svom Twitteru u petak navečer obznanila da više nije zaručena za Davida McIntosha, a i s Instagrama je obrisala sve njegove fotografije. 'Ovo je tužan dan, ali željela sam podijeliti s vama to da David i ja više nismo zaručeni. Volim ga i poštujem te mu želim sve najbolje', napisala je Kelly.