NEODOLJIVI UZORAK

Ivanka Trump nije mogla odabrati bolji stajling kojim će odati počast Velikoj Britaniji i samoj kraljici

04.06.2019 u 15:44

Bionic
Reading

Donald Trump je u službeni posjet Velikoj Britaniji poveo svu svoju odraslu djecu, uključujući i svoju miljenicu i desnu ruku Ivanku Trump. Dok su Melania Trump i Trumpova druga kćer Tiffany Trump uživale u slobodnom vremenu nakon sinoćnje svečane večere u Buckinghamskoj palači, Ivanka se s američkim veleposlanikom u Velikoj Britaniji Woodyjem Johnsonom uputila u Ured premijera gdje su ih dočekali fotografi, a mnogima je tada zapeo za oko Ivankin efektni stajling

Obzirom na veliki broj dužnosti koje ga očekuju u Londonu i premalo vremena, Donald Trump je jedan dio obaveza prebacio na svoju kćer Ivanku Trump na koju zna da se uvijek može osloniti. U čuvenoj ulici Downing u Londonu fotografi su drugog dana službenog posjeta obitelji Trump uslikali Ivanku u društvu američkog veleposlanika u Velikoj Britaniji Woodyja Johnsona.

Lijepa 37-godišnja poduzetnica i Trumpova desna ruka privukla je brojne poglede na ulicama Londona, osvanuvši u efektnom i do detalja osmišljenom stajlingu kojim je odala počast Velikoj Britaniji i samoj kraljici Elizabeti II. koja je Trumpove ugostila u Buckinghamskoj palači.

  • +19
Donald i Melania Trump pristigli su u Buckinghamsku palaču Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Poznata po istančanom ukusu za modu i stilu koji odiše poslovnom elegancijom i ženstvenošću, Ivanka je ovog puta odabrala efektnu plisiranu suknju dužine do koljena na točkice i pripadajuću bluzu s detaljem mašne, a cjelokupan stajling začinila je elegantnim trobojnim salonkama.

Ivanka Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Odjevni komadi, baš kao i štikle, nose potpis poznate britanske modne kuće Burberry, a ako mislite da je ovaj izbor slučajan, varate se. Ovim je modnim potezom prva kćer Amerike odala počast zemlji domaćinu i samoj kraljici Elizabeti II., što je uobičajeno prilikom službenih posjeta državnih dužnosnika i članova kraljevskih obitelji.

Sjetimo se samo kada je Ivankina pomajka Melania Trump tijekom posjeta Italiji nosila efektnu jaknu s 3D cvjetovima s potpisom talijanske modne kuće Dolce & Gabbana ili kada je vojvotkinja Meghan Markle tijekom službenog posjeta Australiji i Oceaniji pokazala poštovanje prema domaćinima odabirom relativno nepoznatih australskih dizajnera.

Prvog dana službenog posjeta kraljica je prema tradiciji za svoje domaćine priredila svečanu večeru u Buckinghamskoj palači kojoj su, osim Donalda i Melanije Trump, prisustvovala Trumpova djeca - Ivanka Trump sa suprugom Jaredom Kushnerom, Donald Trump Jr., Eric Trump i Tiffany Trump koju ima iz braka s drugom suprugom Marlom Maples.

Ivanka je za tu prigodu odabrala raskošnu plavu košulja-haljinu maksi kroja s izvezenim cvijećem koju potpisuje dizajnerica Carolina Herrera.