ČISTA ELEGANCIJA

Za prvi dan posjeta Britaniji Ivanka Trump odabrala londonski brend koji obožavaju poznate ljepotice

03.06.2019 u 18:12

Bionic
Reading

Iako su u ponedjeljak sve oči bile uprte u američkog predsjednika Donalda Trumpa i njegovu suprugu Melaniju koji su stigli u službeni posjet Ujedinjenom Kraljevstvu, kamere su uspjele uhvatiti i sramežljivu Ivanku Trump koja je u London stigla u pratnji supruga Jareda Kushnera

Tjedan pred nama obilježit će posjet američkog predsjednika Donalda Trumpa Ujedinjenom Kraljevstvu. U Londonu je u ponedjeljak u svojoj rezidenciji kraljica Elizabeta primila predsjednički par Trump. U prvom je planu očekivano bila zgodna prva dama Melania Trump, no ništa manje elegantna nije bila ni Ivanka Trump, najstarija kći američkog predsjednika.

Ivanka Trump stigla je u društvu supruga Jareda Kushnera službeno u sklopu očeve administracije u London, a ovoga puta ipak je bila manje raspoložena za fotografiranje i sveprisutne kamere.

Ivanka Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ipak, britanskim medijima nije promaknulo da je lijepa plavuša odjenula haljinu trenutno najpoželjnijeg londonskog brenda kojem nisu odoljele i brojne druge poznate dame, poput vojvotkinje Kate i Pippe Middleton, Melanije Trump, Camile Morrone, Severine. Haljine talijanske dizajnerice s londonskom adresom Alessandre Rich u posljednje vrijeme viđamo posvuda.

Lijepa Ivanka opredijelila se za čisto bijelu haljinu s naborima na donjem dijelu, uz koju je kombinirala sako iste boje te sve začinila remenom koji je istaknuo njezin struk. Ovu nježnu damsku kombinaciju 37-godišnjakinja je zaokružila nude salonkama.

Obitelj Trump u Britaniji je u državnom posjetu do 5. svibnja, kada će se susresti s raznim državnicima i obići brojne rezidencije te odraditi važne političke sastanke.