tko se zadnji smije...

Evo kako se Melania osvetila dizajnerima koji su je odbili odijevati

30.05.2017 u 10:43

Bionic
Reading

Melania Trump je na nedavnom međunarodnom službenom putovanju blistala poput niti jedne druge prve dame te je već sada oštra konkurencija ikoni stila i nekadašnjoj prvoj dami Jacqueline Kennedy. Iako se čini kao da joj sve polazi od ruke, Melania nije oduvijek imala podršku dizajnera. Brojni modni brendovi nisu željeli dati podršku predsjedniku Trumpu, pa tako ni prvoj dami, a Melanija se tada našla u nezgodnoj situaciji. Oni dizajneri koji su joj pružili slamku spasa sada zadovoljno trljaju ruke

Melania Trump je svojim besprijekornim odijevanjem dala do znanja svim onim dizajnerima koji su ju odbili odijevati da su itekako pogriješili. Prva dama od prvog dana prima same pohvale modnih kritičara na račun svog odijevanja.

Na devetodnevnom službenom putovanju, s kojeg se nedavno vratila, Melania je briljirala, noseći svakog dana po nekoliko različitih stajlinga i dizajnera koji su joj ipak pružili podršku, znajući da je to mudar potez.

Jedan od njih je dizajnerski dvojac Dolce & Gabbana, a posebno se među njima ističe Stefano Gabbana koji na prvu damu gleda kao na svoju muzu te ne krije oduševljenje njome. Melania je u Italiji nosila posebno izrađenu srebrnu haljinu, zbog čega ju je Gabbana usporedio s talijanskom divom Sophiom Loren, a jedan od njezinih najuzbudljivijih izdanja je D&G jakna s trodimenzionalnim cvjetovima koja košta nevjerojatnih 51.000 dolara.

Bacite li pogled na Melanijinu modnu turneju u Saudijskoj Arabiji, Izraelu, Italiji i Belgiji, vjerojatno ćete se složiti s nama da je senzacionalan stil prve dame, koji neumorno njeguje od prvog dana, najbolja moguća osveta dizajnerima koji su ju odbili.

Lista tih dizajnera je zbilja poduža, a predvodnici su Tom Ford, Marc Jacobs, Zac Posen, Christian Siriano i Sophie Theallet, dok su Ralph Lauren, Michael Kors, Dolce & Gabbana i Roksanda Ilinčić ostali čvrsto stajati uz Melaniju.

  • +15
Modna turneja Melanije Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Od dana izbora, kada se pojavila u bijelom kombinezonu Ralpha Laurena, Melania je dala naslutiti kako se na političkoj sceni rađa nova ikona stila.

Pulitzerom nagrađivana kritičarka The Washington Posta, Robin Givhan, možda je najbolje objasnila trenutnu situaciju: ‘Ljudi iz svijeta mode su umjetni i nisu dosljedni sebi. Počeli su shvaćati kako je riječ o prekrasnoj ženi koja je udana za predsjednika, a prilika da upravo nju odijevaju je čast’, izjavila je Givhan.

Da je ovo o čemu kritičarka govori istina, potvrdio je i modni stilist Phillip Bloch, otkrivši kako u Trumpov toranj, u kojem Melania živi sa sinom Barronom, po cijele dane pristižu kutije s odjećom. Jednom kada prva dama odluči što će zadržati kutije se vraćaju na recepciju.

Od Jacqueline Kennedy pa sve do Melanije, nije se pojavila prva dama kojoj je potrebno manje pomoći. ‘Ona zna svoju veličinu i što joj od odjeće najbolje pristaje. Melania i minimalizam čini luksuznim’, dodao je modni stilist.