BEZ GREŠKE

Haljina Ivanke Trump oduševit će sve ljubiteljice poslovne elegancije

06.05.2019 u 13:39

Bionic
Reading

Ivanka Trump, savjetnica svog oca, predsjednika SAD-a Donalda Trumpa, dobro je poznata po svojim ženstvenim modnim kombinacijama s puno ukusa

Supruga Jareda Kushnera s kojim ima troje djece, voli ženstvene haljine u kojima njezina besprijekorna linija dolazi do izražaja.

Ivanka itekako poznaje modu budući da se nekad bavila manekenstvom i vodila vlastiti modni brend, pa ne čudi da uvijek izgleda kao da se upravo prošetala po modnoj pisti.

Ivanka Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Atraktivna 'prva kćer' nije promaknula fotografima u kombinaciji koja bi se svidjela svakoj ljubiteljici poslovne elegancije.

Svijetloplava haljina s naglašenim strukom, tri-četvrt rukavima i sitnim aplikacijama u obliku sunca, zgodnoj je plavuši stajala kao salivena.

Look za peticu koji je savršen za sastanak ali i odlazak u šetnju, kćer Donalda i Ivane Trump, podignula je klasičnim 'nude' stiletticama kakve voli njezina maćeha Melania Trump, svijetlom torbom i retro sunčanim naočalima s okvirima od kornjačevine kakvi su ove sezone hit.

  • +5
Ivanka Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Upečatljive zlatne naušnice u obliku ringova, odličan make up i frizura bili su točka na 'i' ovog fantastičnog looka.

  • +11
Melania i Ivanka Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zanimljivo je kako je haljina s potpisom Ivaninog modnog brenda koji se službeno ugasio u srpnju 2018. zbog sumnji o sukobu interesa iako je kćer Amerike odstupila s vodeće pozicije u kompaniji još 2017. godine, nakon što se pridružila predsjedničkoj administraciji svog oca, Donalda Trumpa.

Da Ivanka nije odustala od svog brenda pokazuje i to što je nedavno zaštitila imena i logotipe svojih brendova u Kini, pa postoji velika vjerojatnost da ćemo odjeću njezina propalog modnog brenda ponovno moći kupiti na internetu