TRAŽI SPAS U ZABAVI

Iva Buzov zaboravlja Ćorluku po narodnjačkim klubovima

13.12.2010 u 17:47

Bionic
Reading

Dobro obaviješteni izvori tvrde da se atraktivnu Velikogoričanku od povratka u Hrvatsku često može vidjeti po narodnjačkim krugovima u Zagrebu i okolici

Iako je jedan od naših najzgodnijih reprezentativaca u svojoj sada već bivšoj djevojci vidio buduću suprugu i majku svoje djece, ljubav je pukla nakon tri godine veze i zajedničkog života.

Pravi razlog njihova prekida još uvijek se ne zna, ali po medijima se već neko vrijeme spekulira o tome zašto su Iva Buzov i Vedran Ćorluka raskinuli zaruke.

Dok su neki neimenovani izvori bliski Ivi za InMagazin potvrdili da je razlog njihova prekida zapravo nedostatak strasti, zajednički prijatelji Vedrana i Ive za magazin Extra rekli su da su oboje bili nevjerni u vezi.

Kako piše isti magazin, Iva se navodno prije dva mjeseca vratila iz Londona u rodnu Veliku Goricu gdje je sve češće viđena gošća u narodnjačkim klubovima. Isto tako, Vedran je viđen u jednom popularnom zagrebačkom klubu kako tulumari bez Ive s kolegom Lukom Modrićem.

Kako ovo nije prvi put da su Iva i Vedran prekinuli, možda postoji mogućnost da i ovoga puta izglade situaciju. Naime, nakon prvog prekida Vedran je bio toliko shrvan da ga je tješio i Slaven Bilić. Navodan razlog tadašnjeg prekida bila je bivša feminemka Nikol Bulat koja je u to vrijeme s Ćorlukom izmjenjivala SMS poruke.