ZAHVALNA KRPICA

'It' jesenski komad koji ćete obožavati

13.11.2015 u 09:24

  • +12

Trendi kardigan kaputi

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Iako su kaputi i tople pernate jakne glavni odjevni predmeti u hladnijim mjesecima, još jedan trend uspio se probiti na taj segment modne scene. Riječ je o novom modelu kaputa (ili kardigana) koji s ponosom nosi titulu 'it' jesenskog komada

Kardigani su it komad gotovo svake sezone, prvenstveno zbog svoje praktičnosti i sposobnosti uklapanja u bilo koju odjevnu kombinaciju, a njihovu moć prepoznali su i brojni dizajneri te su ih odlučili povezati s karakteristikama kaputa.

Takozvani kardigan-kaputi napravljeni su od dvostruke tkanine koja sadržava veću količinu vune i uglavnom dolazi bez postave te zbog nedostatka kopčanja neodoljivo podsjećaju na pončo, stepenasto padajući niz tijelo.

Ovaj tip odjevnog komada može se okarakterizirati kao toplija verzija kardigana namijenjena za hladne dane, a ovisno o stilu koji preferirate, može izgledati kako god poželite. Za postizanje elegantnog stila svoj kardigan-kaput uvijek možete kombinirati s remenom koji će vam istaknuti struk i vitku figuru. Osim toga, odlično će se uklopiti u slojevit stil oblačenja koji većina pripadnica nježnijeg spola njeguje u hladnijim mjesecima.

Kardigan-kapute možete pronaći u gotovo svim bojama, a najbolje prolaze modeli u bež i nijansama karamele.