VJENČANJE ĆE PRIČEKATI

Ištvan Varga zaručio se s plesačicom Evom Rusan

30.11.2009 u 11:17

Bionic
Reading

Plesač je otkrio da se zaručio s djevojkom Evom Rusan, no vjenčanje će pričekati jer je trenutačno pretrpan obavezama

Plesač Ištvan Varga, koji subotom zabavlja gledatelje u showu Ples sa zvijezdama već četvrtu sezonu, zaručio se s plesačicom Evom Rusan. Kaže da mu je ona najveća podrška, ali i kritičarka.

'Poučen iskustvom, ne volim baš pričati o takvim stvarima, ali evo: zaručen jesam. Lijepo nam je, uživam u svemu tome i to je prekrasan osjećaj. Ipak, idući će korak pričekati, najviše zbog toga što sada imam previše obaveza. Bit će to kada budemo sigurni da možemo napraviti kvalitetan korak naprijed', rekao je plesač za Extru

Ištvan je plesao s Majom Šuput,Nikolinom Pišek i Zlatom Muck, a sada s Frankom Batelić koja je najmlađa, ali već od samog početka glase za favorite.

'Neiskvarena je i srčana. Izuzetno je talentirana, jako brzo upija. U životu sam vidio dvoje, troje ljudi koji su toliko izuzetno talentirani', pohvalio je Varga svoju partnericu. Nakon nastupa Ištvan pregledava snimke kako bi pronašao greške i ispravio ih.

'Negdje sam vidio komentar da Franka često oblizuje usne i obratio sam pozornost te vidio da se to stvarno ponavlja na nekoliko mjesta', kaže plesač, kojem su najveća podrška otac i djevojka koja mu pomaže pri odabiru koreografije i glazbe.