MIRNA MEDAKOVIĆ:

'Istina je, Kristijan i ja smo prekinuli'

06.12.2011 u 07:10

Bionic
Reading

Mirna Medaković, lijepa 26-godišnja glumica prekinula je vezu sa sedam godina starijim kolegom Kristijanom Potočkim i iselila se iz zajedničkog doma u središtu Zagreba, a oboje tvrde da razlog prekida nije treća osoba

'Istina je, Mirna i ja smo prekinuli, ali stvarno ne bih volio govoriti o tome. Mislim da neke stvari trebaju ostati između nas dvoje', rekao je glumac Kristijan Potočki za Extru. Nakon četiri godine veze on i sedam godina mlađa glumica Mirna Medaković više nisu zajedno, a informaciju je i ona potvrdila. 'Kristijan i ja smo prekinuli, ima već neko vrijeme, no odlučila sam ne dijeliti detalje s javnošću. Trenutačno sam u Beogradu s prijateljima glumcima gdje malo odmaram, zabavljam se i uživam u dobrim kazališnim predstavama', kazala je Mirna te dodala da razlog prekida nije treća osoba i da je trenutačno slobodna.

Mirna i Kristijan započeli su vezu u jesen 2007. godine. Upoznali su se dok su zajedno radili na predstavi, komediji 'Novela od Stanca' Marina Držića u kojoj je tada 22-godišnja studentica glume Mirna Medaković debitirala. 'Nismo se poznavali do prve probe. S vremenom smo se zaljubili i sada smo u sretnoj vezi', rekao je tada Kristijan Potočki. Sad već bivši ljubavni par započeo je zajednički život nakon samo nekoliko tjedana veze. Uselili su se u malenu unajmljenu garsonijeru u Novom Zagrebu, a pararelno su uređivali Kristijanov veliki, prostrani potkrovni stan u samom centru Zagreba. Nakon gotovo dvije godine konačno su ga uredili i preselili se, no sada je u njemu Kristijan ostao sam, a Mirna se odselila.