SUZANA ŠTIMAC

Istina je da sam u vezi s Damirom, ali nisam trudna!

Bionic
Reading

Bivša supruga trenera NK Zagreb, Igora Štimca, slikarica Suzana Štimac priznala je da je u vezi s bivšim košarkašem Damirom Milačićem, ali je pritom demantirala glasine da je trudna i da se udaje

'Istina je da sam u vezi sa Damirom Milačićem, ali demantiram da sam trudna i da se udajem', rekla je Suzana za Slobodnu Dalmaciju.

Na ovaj način Suzana Štimac je htjela prekinuti razne spekulacije o tome je li u vezi i kako se njezin bivši suprug ponio prema njoj i djeci tijekom i poslije njihova razvoda. Neki su mediji pisali da je Igor Štimac prema svojoj bivšoj supruzi bio nekorektan tijekom razvoda.

'Demantiram i te nebuloze. Moram istaknuti da je moj bivši suprug prilikom razvoda u podijeli imovine bio i više nego fer i korektan. Osigurao je meni i djeci miran život i uvijek je tu kada ga trebamo. Zadržali smo odlične odnose i u budućnosti ćemo se truditi da to tako i ostane', rekla je Suzana Štimac i dodala da također nije istina da je s Damirom već kupila građevinsko zemljište u zagrebačkoj podsljemenskoj zoni za gradnju kuće.

'Jednostavno to nije istina, ostajem živjeti u Splitu, tu su moja djeca koja su prioritet u mom životu i tu nastavljam živjeti', rekla je Suzana koja je s bivšim košarkašem Milačićem u vezi nekoliko mjeseci.