ALESSANDRA AMBROSIO

Isklesano tijelo: Sportski look je kao stvoren za prelijepu Brazilku

25.05.2020 u 11:08

Bionic
Reading

Manekenka Alessandra Ambrosio, koja se ponosi isklesanim tijelom, privlači poglede čak i kad je u sportskom stajlingu

Slavna ljepotica, bez obzira je li u nekoj glamuroznoj haljini na crvenom tepihu ili u ležernom outfitu, ne može proći nezapaženo.

  • +8
Alessandra Ambrosio Izvor: Profimedia / Autor: BG004/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Alessandra Ambrosio i njezin novi dečko Nicolo Oddi odlučili su provesti sunčan i lijep dan u šetnji sa svojim četveronožnim ljubimcima u parku u Santa Monici.

Jedna od najpoznatijih brazilskih manekenki, koja je nedavno proslavila 39. rođendan, plijenila je poglede u sportskom izdanju koje je naglasilo njezinu vitku figuru.

  • +5
Alessandra Ambrosio Izvor: Profimedia / Autor: VESP/BIAG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zanosna brineta kombinirala je topić i donji dio trenirke, a ostatak ležernog looka za šetnju upotpunila je bijelim tenisicama i žutom šiltericom. Kako je u Kaliforniji kao jedna od mjera preporučeno nošenje zaštitnih maski, Alessandra se opskrbila efektnom varijantom s uzorkom leoparda.

  • +4
Alessandra Ambrosio Izvor: Profimedia / Autor: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, Alessandra je još 2017. objavila kako više neće biti u timu Victorijinih anđelica, a prošlog ožujka sa sestrom Aline i prijateljicom Gisele Coria lansirala je novu kolekciju kupaćih kostima.

Ova zgodna mama dvoje djece, nakon prekida s dugogodišnjim partnerom, zaručnikom Jamiejem Mazurom, ljubav je pronašla u zagrljaju Nicola Oddija, osnivača i izvršnog direktora Alanuija, modnog brenda pletene odjeće sa sjedištem u Milanu. Iz veze s Mazurom ima dvoje djece, Anju i Noaha.