KRATI VRIJEME

Zanosna Emily Ratajkowski spremno uskočila u minijaturni bikini koji kao da je stvoren za nju

24.05.2020 u 14:04

Bionic
Reading

Lijepa Emily Ratajkowski izolaciju zbog globalne pandemije koronavirusa odrađuje trenutačno u Kaliforniji sa svojim suprugom Sebastianom Bear-McClardom

Par koji se prije dvije godine iznenada vjenčao nakon samo nekoliko mjeseci veze, iz New Yorka su se ovoga vikenda uputili u sunčani Los Angeles.

Seksi brineta koju smo upoznali još u spotu Robina Thickea 'Blurred Lines' voli svoje brojne obožavatelje počastiti izdanjima u kojima malo toga ostavlja mašti.

Zgodna Emily koju smo vidjeli i u filmu 'Nestala' Bena Afflecka, nije nimalo sramežljiva što je dokazala puno puta, pa je na veliko veselje svoje vojske fanova, njih 26.3 milijuna koliko ih ima na Instagramu, pokazala kako izgleda u sićušnom kupaćem kostimu iz svoje linije Inamorata.

Emily je postavila snimku na kojoj pleše odjevena u jedan od svojih izazovnih bikinija s ukrasnim trakicama i minijaturnim gaćicama koji doista ne trpi nesavršenosti.

  • +5
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Dvadesetosmogodišnjakinja je plešući pored bazena pokazala kako joj karantena nije nimalo naškodila liniji, a ovaj je smjeli stajling oduševio i njezinog supruga koji nije skidao osmijeh s lica.

Par se sjajno slaže i u izolaciji, a lijepa Emily je za britansko izdanje magazina GQ izjavila kako je ova nesvakidašnja situacija nije nimalo naškodila njihovom odnosu.

'Zanimljivo je biti u karanteni i biti u braku. Imam osjećaj kako će se puno brakova raspasti nakon prestanka globalne pandemije. Ali moj suprug i ja se sjajno slažemo. Naučila sam i puno toga o sebi tijekom izolacije', izjavila je Emily.

  • +4
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia