MODNI ULOVI

Pronašli smo najljepše trendi sandale za svačiji ukus i džep koje su preplavile high street trgovine

24.05.2020 u 20:09

Bionic
Reading

Vijest o ukidanju izolacije koju smo čekali dugo vremena konačno je stigla, a život se polako vraća u normalu i zato smo se brže-bolje bacili u potragu za trendi modelima sandala koje će trendseterice u idućim mjesecima kupovati kao poludjele

Ako pogledate događanja na modnoj sceni, zaključit ćete da moda nikad nije bila raznovrsnija. Ove sezone zasigurno ćete pronaći nešto po svom guštu, a kako se bliži ljeto, tako je i ponuda sandala u trgovinama sve bogatija. Bacili smo se u potragu za najljepšim trendi modelima u koje vrijedi investirati i izdvojili stotinjak sandala koje će zadovoljiti svačiji ukus i džep.

Prije nego što zavirite u galeriju i pronađete svoje nove mezimice provjerite koji će modeli sandala u narednim mjesecima odigrati ključnu ulogu na modnoj sceni.

  • +92
Sandale iz high street trgovina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Japanke na petu

Japanke na petu i njihove jednako omražene sestre blizanke, toe-loop sandale na petu ne prestaju dijeliti trendseterice. Oba modela cipela ovog će proljeća imati ključnu ulogu, a modni stručnjaci tvrde kako će uskoro biti omiljeni komadi u ormarima modnih ovisnica. Jedno je sigurno - nisu za svakoga.

Flatfotme

Ako ne volite visoke pete, ovaj će vas trend itekako razveseliti. Platforme će ove sezone zasjeniti takozvane flatforme! Riječ je o sandalama s debelim ravnim potplatom koje smo imali prilike vidjeti na modnoj reviji Giambattista Valija.

Sandale ukrašene perlama

Omiljeni izbor trendseterica ove sezone bit će i sandale ukrašene perlama i biserima koje su u svoje kolekcije uvrstili brojni brendovi poput Simone Rocha i modela Arizona Love, a na vama je da odaberete hoće li to biti cipele na visoku petu, udobne 'češke' sandale ili nešto treće.

Sandale s tankim remenčićima

Prošlogodišnja opsesija ovim sandalama nastavlja se i u narednim mjesecima. Sandale s tankim remenčićima, za kojima su ludovale modne ovisnice, bit će veliki hit i u 2020. godini, no ovog puta blaga prednost ide modelima s asimetrično raspoređenim remenčićima.

'Ružne' sandale

'Ružne' sandale, popularno zvane i 'češke', jedan su od vodećih trendova sezone i vjerojatno broj jedan kada je u pitanju obuća. Trendseterice ih kupuju kao lude, a najpopularniji modeli zasigurno su oni s potpisom brenda Teva.

Sandale s četvrtastim potplatom

Ciklička narav modne industrije proteklih sezona iznjedrila je još jedan zaboravljeni trend koji je posljednji put veliku popularnost doživio početkom nultih godina. Riječ je o modelima cipela s četvrtastim potplatom. Prvo su pažnju uživale čizme, a sada je red došao na sandale. Minimalističkog izgleda, ove popularne sandale izvrsno će izgledati u kombinaciji s lepršavim ljetnim haljinama.

Sandale na vezanje

Novost na modnoj sceni je najezda cipela i sandala koje se vežu oko gležnjeva. One su se protekle godine sramežljivo pojavile na modnoj sceni, a modni stručnjaci predviđaju im ogromnu popularnost u narednim mjesecima.

Udobne sandale

Udobne ortopenske sandale, po uzoru na one s potpisom brenda Birkenstock, nikad nisu bile poželjnije! Barem tako tvrde statistički podaci, prema kojima su ove natikače uvjerljive pobjednice ljeta. Ove udobne sandale omiljene su i među ženama i među muškarcima, a ove sezone trendseteri će ih kombinirati s ultraelegantnim odjevnim kombinacijama poput odijela i svečanih haljina.

Platforme

Čini se kako da 2020. pamtiti po povratku platformi. Kitten i block pete i dalje će biti poželjne, no ove cipele koje su bile obožavane u 70-ima prevladavat će u trgovinama. Modne ovisnice predlažu ih nositi u kombinaciji s čarapama.