KRENUO KRIVIM PUTEM

Iscurila šokantna istina o Robertu Pattinsonu

21.10.2013 u 10:16

Bionic
Reading

Robert Pattinson je na silaznoj putanji, ako je vjerovati novim napisima prema kojima je navodno cijelu noć šmrkao kokain

Američki tabloid Star piše kako je Robert Pattinson postao ovisan o kokainu. Njihov izvor tvrdi da je Rob početkom rujna viđen kako šmrče kokain u VIP separeu kluba Viper Room u Los Angelesu te da je to bio samo jedan dio velike i duge zabave s kokainom koja se odigrala na tri različite lokacije te trajala do zore.


'Rob je cijelu noć šmrkao kokain. Pokušao je to raditi suptilnije pa je grabio koku ključem iz vrećice, ali je to činio naočigled drugih u prostoriji. Izgledao je kao da točno zna što treba učiniti.' Nastavio je tulumariti u slavnom hotelu Chateau Marmont.

'Rob je više puta sam odlazio u kupaonicu s vrećicom kokaina. Pred kraj noći postao je nervozan i tjeskoban te se počeo braniti. Postao je paranoičan da ga svi ljudi gledaju.'

Zabava se zatim preselila u Pattinsonovu kuću. 'Kada smo stigli, Rob je ponovno naručio dilera. Htio je da party još dugo potraje', pišu tabloidi.



Zanimat će vas u MAXtv videoteci (filmovi R. Pattinsona):