NEPRESTANO SE FOTKAJU

Iritiraju li i vas selfieji poznatih faca?

03.09.2014 u 17:42

Bionic
Reading

Poplava selfieja poznatih osoba počela je iritirati sve više ljudi, a najviše ih živciraju fotografije u kupaćim kostimima

Društvene mreže dušu su dale za sve poznate face koje neprestano žele biti prisutne u javnosti. Kim Kardashian, Rihanna i Miley Cyrus samo su neke od brojnih slavnih osoba koje svakodnevno objavljuju svoje fotografije i podsjećaju obožavatelje, ali i cjelokupnu javnost na sebe i sve ono što im se događa u životu.

No svako pretjerivanje može biti kontraproduktivno pa tako i bombardiranje autoportretima. Upravo to dokazalo je i nedavno britansko istraživanje u kojemu su ispitanici jasno poručili da im selfieji sve više idu na živce, piše Daily Mail.

Na prvome mjestu iritantnih slavnih selfieja našli su se oni u bikinijima. Predvodnica toga trenda bez ikakve sumnje je Kim Kardashian. Upravo ona sinonim je za selfieje u kupaćim kostimima. No takve fotke rado objavljuju i druge žene poput Rihanne te Nicole Scherzinger.

Na drugome mjestu iritantnih samoslika slavnih našli su se oni koji ih prikazuju u različitim životnim situacijama – na objedu, u bolnici, na kavi, na poslu… Odmah nakon toga slijede selfieji snimljeni u teretani. Putem njih slavni poručuju da puno vježbaju te da zato sjajno izgledaju. Na koncu, ljude živciraju i fotografije hrane, a upravo takve sve češće objavljuju i slavni. 'U redu je, znamo da fino jedete, ne morate nam to stalno pokazivati', rekao je jedan od ispitanika.