SKUPA ELEGANCIJA

Internet bruji o cijeni izlaska obitelji Kerum na izbore

04.06.2017 u 22:04

Bionic
Reading

Modna analiza odjevnih kombinacija u kojima su potencijalne prve dame Splita izašle na drugi krug lokalnih izbora, pokrenula je zanimljivu raspravu na društvenim mrežama i iznjedrila jedan zanimljiv detalj - samo remen na torbi Kerumove supruge Fani košta oko šest tisuća kuna

Uz pohvale Danijeli Krstulović, supruzi HDZ-ova kandidata Andre Krstulovića Opare, koja je zablistala u haljini s cvjetnim printom, Slobodna Dalmacija piše i o modnoj lekciji elegancije Kerumove supruge Fani, koja je svojom bijelom haljinom poručila 'Ja sam supruga gradonačelnika'.

Bez obzira na ishod izbora, čini se da su izlazak na izbore Kerumovi skupo platili. Barem što se tiče Fanine odjevne kombinacije za odlazak na glasovanje.

Naime, osim simpatizera jednog ili drugog kandidata za splitskog gradonačelnika, ili njihovih supruga, u komentiranje modne analize uključili su se i neki istinski poznavatelji mode pa su tako na torbici koju je nosila Fani prepoznali potpis luksuznog talijanskog brenda Fendi i model s izmjenjivim remenjem 'Strap You'.

Autor: Youtube

Cijena torbice kreće se do vrtoglavih 20 tisuća kuna, a samo remen cvjetnog uzorka koji je Fani izabrala za ovu prigodu, stoji oko 6 tisuća kuna.

I cipele u kojima se Fani došetala do glasačkog mjesta nisu prošle nezapaženo, a dok neki misle da je riječ o sandalama Azzedine Alaia Bombe čija je cijena više od 12 tisuća kuna, drugi ostavljaju mogućnost da je riječ o sandalama koje koštaju samo 299 kuna.