TRENDI HALJINA

Sabina Glasovac pokazala odvažan stajling u Saboru

19.10.2016 u 15:44

Bionic
Reading

Moda u Saboru nije bitna kao goruća politička pitanja koja se godinama gomilaju, ali britanska premijerka Theresa May u pravu je kada otvoreno priznaje da, primjerice, voli cipele te da žene mogu biti utjecajne, pametne, a istodobno dobro odjevene

Hrvatske političarke nerijetko se drže klasičnog odijevanja pa se stoga malo trendoskiji stilovi poput onog SDP-ove zastupnice Milanke Opačić odmah izdvajaju iz mase. Njezina stranačka kolegica Sabina Glasovac u Saboru je jučer plijenila pažnju trendovskom haljinom koja na oko djeluje prozirno, a ima zanimljiv jesenski print i upečatljivi ukras u struku.

Trendovsku je haljinu Sabina Glasovac upotpunila tek naušnicama, a kosu je povezala u elegantnu punđu.

Modnu konkurenciju u saborskim klupama nekadašnja ministrica socijalne politike i mladih tako bi mogla dobiti upravo uz kolegicu Sabinu Glasovac, Slavonku koju su studiji odveli u Zadar gdje je i ostala živjeti.


Bivša pomoćnica ministra Vedrana Mornara, ali i Željka Jovanovića, ne njeguje isti stil odijevanja kao njena kolegica Milanka Opačić, ali svaka kombinacija koju odabere Sabina Glasovac vrlo je elegantna i odmjerena pa je teško ne primijetiti je među ostalim damama političke scene u Hrvatskoj.

Dok će Milanka Opačić privući pažnju nešto otkačenijim modelima poput asimetrične haljine i cipela koje odabrala za izbornu noć, Sabina Glasovac njeguje poslovno elegantan stajling s trendi krpicama i modernim krojevima sakoa, suknji ili haljina.