MODA NA LOKALNIM IZBORIMA

Švaljek u čipki, Esih u tenisicama, za Kerumov stajling pobrinula se Fani

22.05.2017 u 13:23

Bionic
Reading

Osim što su danas neizbježna tema svih razgovora rezultati lokalnih izbora, mnogima nisu promaknuli ni modni outfiti u kojima su se pojavile političarke, ali i supruge političara

Političarka koja po mnogima ima najviše stila, SDP-ova kandidatkinja za gradonačelnicu Zadra, Sabina Glasovac, na izbore se došetala u zelenoj haljini s plavom maramom i cipelama u odgovarajućoj nijansi plave.

U izbornom stožeru svoje stranke kasnije je osvanula u haljini crvene boje, koja je lijepo naglasila skladnu liniju zgodne političarke.

  • +8
Moda na lokalnim izborima 2017. Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Da je crvena boja u kojoj ne možete proći nezapaženi, to dobro zna i Kerumova supruga Fani te se na biralištu pojavila u pripijenoj crvenoj haljini.

Sandra Švaljek, kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba, u izbornom je stožeru bila elegantna u tamnoplavoj čipkastoj haljini, a za sličnu se kreaciju za stožer svog supruga, samo u crnoj boji, odlučila i Fani Kerum te mu je bila podrška u izbornoj noći.

Uvijek pomno dotjerana, dvadesetak godina mlađa supruga kandidata za gradonačelnika Splita ništa ne prepušta slučaju kad je u pitanju moda pa su je fotoreporteri ulovili kako Kerumu popravlja kravatu. Sad je poznato i tko stoji iza Kerumova outifta.

Bruna Esih iznenadila je mnoge svojim modnim odabirom u izbornom stožeru jer je jedina nosila tenisice u kombinaciji sa sivim sakoom i crnom majicom s hlačama. Ležerni stajling u izbornoj noći upotpunila je velikim naušnicama.