JEDINA HALJINA KOJU TREBATE

Melania Trump zna da s modnim klasikom ne može pogriješiti

02.06.2017 u 14:07

Bionic
Reading

Melania Trump, prva dama SAD-a, modne lekcije je lekcije svladala s najboljim ocjenama, a to je potvrdila i na nedavnoj prvoj inozemnoj predsjedničkoj turneji svog supruga Donalda Trumpa

Atraktivna Slovenka svojim profinjenim, ženstvenim stilom, osvojila je modni svijet, pa su je oduševljeni Talijani usporedili i s legendarnom glumačkom divom Sofijom Loren koja je također bila utjelovljenje ženstvene elegancije.

Modnim znalcima nije promaknulo kako vitka prva dama jako voli nositi jedan bezvremenski klasik, malu crnu haljinu koja uz različite detalje poput nakita ili efektnih cipela, uvijek stvara modni 'wow' efekt.

Zgodna 47-godišnjakinja ne odustaje od bezvremenske LBD (little black dress) formule, budući da takve haljine lijepo naglašavaju figuru, a idealne su za dnevne i večernje prigode.

  • +6
Modni klasik Melanije Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bitno je samo 'pogoditi' kroj koji laska građi tijela, jer bez problema može prikriti nedostatke, a naglasiti adute njezine vlasnice. 

Za taj modni klasik zaslužna je legendarna Coco Chanel koja je još u davnim 20-ima izradila prvu malu crnu haljinu bez rukava i duljine do koljena.

Željela je napraviti praktičnu, a ženstvenu haljinu koja se usklapa u svaki stil. I u tome je uspjela! Modni stučnjaci ističu kako svaka žena u svojoj garderobi mora imati jednu univerzalnu malu crnu haljinu koja joj stoji kao salivena.

Uz par detalja poput zanimljivog šala, cool torbice, efektnih cipela, rukavica ili bolera, takva haljina može se u trenu transformirati u fantastičan večernji outfit u kojem ćete svugdje biti zapaženi.